Влади Въргала отново с ново гадже

Разделил се с актрисата Тезджан Ферад!

Влади Въргала отново с ново гадже | StandartNews.com

Причината била поредната любов в живота му

Влади Въргала поднесе голяма изненада, само че този път тя не е свързана с професионалните му авантюри, а с личните. Актьорът се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани, заради която преди 2 години се разведе със съпругата си Силвия.

От около месец и половина звездата от някогашното "Ку-ку" и "Пирон" не дели един покрив с атрактивната туркиня, която също се изявява като актриса и даже играе в съвместни спектакли с него.

Причина за раздялата е нова любов в живота на Въргала, пише Lupa.bg. От известно време Влади е с по-млада жена до себе си и скъсал с Тезджан.

Двамата уж са запазили приятелски отношения помежду си, но  наранената актриса  разобличи доскорошния си любим.

"Когато се запознахме, той вече не беше със съпругата си. Въртеше три любовници, които постепенно отсвири или поне така ми каза на мен.

Сега е пак с нова жена. Дано да е щастлив и най-после да е открил това, което търси", злъчно коментира Тезджан Ферад.

Атрисата признава, че Въргала е имал сериозни проблеми с алкохола, с които обаче е успял да се пребори и в момента не близва и капка.

Джани, както я наричат приятелите й, твърди, че след раздялата си с Влади е съсипана и няма сили да се впуска в нова връзка.

Тя вече отглежда сама сина си, който е с лека форма на аутизъм. Надява се да продължи да играе в постановката, режисирана от Влади Въргала.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай