Вижте с какво се декорира Кристиано Роналдо

Супериграчът на Ювентус плати 2,5 млн. долара за часовник

Вижте с какво се декорира Кристиано Роналдо | StandartNews.com

Супериграчът на Ювентус Кристиано Роналдо плати 2,5 млн. долара за часовник. Освен за други глезотийки, като частния му самолет и автопарка, с който разполага, португалецът харчи баснословни суми за тиктакащи глезотии, съобщават световни медии.

Асът на Юве държи класацията сред футболистите, като разполага с часовник на стойност 2,5 милиона долара.

Бижуто с марка Franck Muller Imperial Tourbillon е с 91 рубина!

Европейският шампион с Португалия за 2016 година заема и второто място в класацията с бижу за 1,5 милиона долара. Той също е Franck Muller - Cintree Curvex, но с инкрустирани 424 диаманта!

Третата позиция е за испанският мениджър на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола. Той носи часовник на Richard Mille на стойност 1,1 милиона долара.

Пето място и шесто място. Учудващо - Кристиано Роналдо! Със своите Breguet Double Tourbillon за 780 000 долара и по-скъпият с 10 000 Bulgari.

Само в тази класация и петте му позиции, Кристиано Роналдо е похарчил 6 050 000 милиона долара за часовници, а кой знае още колко такива "дранкулки" има.

Десетата позиция е за Франк Лампард - същата марка, но модел за 260 000 "гущера".

На 9-то място е Самир Насри с бижу на стойност $280 000. Audemars Piguet е марката.

Друга суетна персона - Дейвид Бекъм държи осмото място със своя Patek Celestial. Това красиво бижу е на стойност 330 000 долара. 7-мо място отново за Кристиано Роналдо с Rolex за 480 000 щатски долара.

Шестата позиция е за бразилския национал на Челси Вилиян. Южноамериканецът се конти с Rolex за $560 000. Явно се радва и на добра заплата при лондончани.

Своеобразната класация се допълва още известни футболисти, които делят 10-тата позиция. Завърналият се в Милан Златан Ибрахимович, Джеси Лингард от Манчестър Юнайтед и капитанът на Реал Мадрид - Серхио Рамос, носят Patek Philippe за 100 000 долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай