Вижте красивата дъщеря на доц. Мангъров /Фото/

Елена е фармацевт в частна компания

Вижте красивата дъщеря на доц. Мангъров /Фото/ | StandartNews.com

Доцент Атанас Мангъров се оказа, че има страхотна красавица за дъщеря. Елена е фармацевт в частна компания, а популярният й баща признава, че му е слабост. Младата дама е завършила фармация в Медицинския университет в Пловдив, а преди това е учила същата специалност в съседна Македония. Това обаче не е първият ѝ избор след завършването на средното си образование в Първа английска гимназия София. Елена е учила и бизнес администрация и икономика в Американския колеж в Благоевград, където годишната такса за обучение е 12 хиляди долара.

Доцент Мангъров не обича личният му живот да попада във фокуса на медиите. Със съпругата му Ана към момента са разделени, но продължават да се виждат. В едно от редките си изказвания доцентът определя съпругата си като "засукана красавица". Двамата се запознават още докато са студенти. Тогава той има нужда от помощ и търси някой, който да попълва статистическите му данни. Оказва се Ана, с която заживяват заедно. 

"Някой ми каза, че има една засукана красавица, която много разбира. И аз отивам при нея и ѝ казвам: "Ето това са данните и ще си платя". И тя седна да ги прави. Първа таблица, втора, трета таблица и после се родиха децата. Така и не си платих", разказва през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по любов. 

Доцентът има и трима синове. Бoриcлaв, oт първия му брaк, в мoмeнтa живee в CAЩ и имa зaдoвoлитeлeн coциaлeн cтaтуc. Млaдият мъж oбичa дa oтcядa в лукcoзни cки курoрти, кoгaтo e в Бългaрия. Другите двама наследници на Мангъров са лекари. Роденият през 1988-а Христо завършва средното си образование в столичната 9-та Френска езикова гимназия "Алфонс дьо Ламартин", а после учи медицина в Медицинския университет в София. Дипломира се през 2015-а, а година по-късно печели конкурс и е избран за редовен специализант в Клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицинския институт на Министерството на вътрешните работи (МВР-София). Съавтор е на над 16 научни публикации в международни научни списания и е асистирал в над 300 операции. Брат му Илия, с когото са близнаци, пък е наследил едната от двете специалности на своя баща – педиатрията, пише "Блиц". Той работи в отделението по неонатология в СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев", София и също често взема участие в научни конференции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай