Вижте хороскопа си за коледно-новогодишната седмица

Периодът на ретрограден Меркурий продължава, а такъв транзит не е много благоприятен за интересна и качествена дейност

Вижте хороскопа си за коледно-новогодишната седмица | StandartNews.com

До нова Нова година остават седем дни - това е най-забързаната седмица, изпълнена с приятни проблеми, големи очаквания и непреодолими емоции. През тази седмица енергията е необходима в пъти повече, отколкото в други периоди, затова много хора ще имат нужда от почивка след края на седмицата.

Според онлайн списанието "Жената днес" периодът на ретрограден Меркурий продължава, а такъв транзит не е много благоприятен за интересна и качествена дейност. По-трудно е да се създаде атмосфера и приказност на събитието, но е желателно да се направи, независимо колко е трудно. Независимо какво ще се случи, времето няма да спре, а ще тече, слънцето ще изгрява и залязва и отново ще изгрява, земята ще бъде такава, каквато е била.

На 25 декември Венера в хармоничен аспект с Нептун създава творческа романтична атмосфера. Хората са позитивно настроени, възприемат съществуващата реалност в различна светлина и се опитват да открият плюсове там, където е трудно да се намерят. А това помага за разрешаването на много въпроси, премахването на конфликти и подобряването на ситуациите във всички области на живота.

На 27 декември Пълнолунието в Рак в 02:33 ч. киевско време създава повишен емоционален фон, активира подсъзнателната дейност. Но също така това Пълнолуние благоприятства сближаването със скъпи и любими хора. Следващите дни след това Пълнолуние са идеални за семейни тържества, срещи с любими хора.

На 28 декември Марс и Нептун са в тежък аспект, а това може да доведе до изостряне на неприятни ситуации, да повлияе негативно на настроението ви поради нервно напрежение. Мнозина може да изпитат професионално прегаряне. На този ден е важно да избягвате общуването с неприятни хора и да се опитате да поддържате житейски баланс.

На 29 декември в 22:24 ч. Венера навлиза в положителния знак Стрелец и създава празнична атмосфера. Транзитът разпръсква вниманието, увеличава човешката потребност от развлечения, хората са склонни да получават компенсации, за да компенсират изгубеното чувство за удовлетвореност.

Овен

Съквартирантите ви може да ви смъмрят, че мислите за собствената си изгода, че сте прекалено съсредоточени върху служебните въпроси. И сега това е енергийно много скъпо занимание, получавате минимални печалби. Всъщност през седмицата е по-добре да прогоните мислите от серията: „Колко много правя всичко, а колко малко ме оценяват!“. Този подход не може да доведе до нищо градивно, но пък лесно можете да забъркате каша! Изпълнявайте рутинните си задължения без излишна суета и не забравяйте за новогодишните подаръци за близките си.

Телец

До 30 декември нивото на недоверие и подозрителност у вас е доста високо. На работното място може да ви преследва усещането, че някои от колегите ви искат да заемат мястото ви и да ви накарат да изглеждате неблагоприятно пред началниците си. Вкъщи ще ви се струва, че близките ви не ви обичат и ценят достатъчно. Всичко това може да доведе до мрачно настроение и възприемане на живота, но за това ще са виновни вашите спекулации. Затова не се програмирайте за негативизъм, прогонете мрачните мисли и се подгответе за Новата година.

Близнаци

Съседи, конкуренти, завистливи колеги могат да ви провокират към конфликт. Но вашата задача е да устоите и да превърнете всичко в шега, за да не развалите новогодишните празници. До края на седмицата планетарните енергии донякъде ще смекчат всички настоящи неприятни ситуации. Опитайте се да не се натоварвате с никакви грижи и притеснения и прекарайте уикенда на дивана, гледайки новогодишни комедии. А ако имате сили и желание, денят ще е подходящ да се посветите на избора и покупката на подаръци, които ще поставите под коледната елха.

Рак

Енергията на Пълнолунието във вашия знак добавя творческо възприемане на света, така че ще успеете да купите нещо, което наистина ще зарадва близките ви. Хармонията в семейството и в личните отношения зависи от вас. Със сигурност ще усетите външните прояви на конфликтите, тревогата, която присъства в целия свят, но вътрешното състояние ще бъде много по-спокойно и балансирано. Седмицата е най-подходяща за рутинни занимания и вършене на обичайните неща, почистване, приготвяне на новогодишната трапеза.

Лъв

Всички около вас правят всичко, което разстройва психиката ви. По-добре се откажете от всичко нетрадиционно – дори малките промени в пътуването ви до работа е добре да се избягват. Войнственост, конфликти и дори озлобление ще има навсякъде около вас и може да избухне нервно напрежение. Задачата ви е да се контролирате, без да реагирате на токсичните хора, които се проявяват през седмицата. От 30 декември ще се чувствате много по-комфортно, можете да разчитате на подаръци, бонуси и знаци на внимание.

Дева

Не си позволявайте да се впускате в тревожни и неприятни мисли, в противен случай няма да сте далеч от усещането, че „всичко е загубено“. Дори общуването с близките в делничните дни е по-добре да сведете до минимум. Ако е възможно, прекарайте уикенда у дома, като влизате в контакт с външни хора само в изключителни случаи. На 3 януари вашият управител Меркурий ще излезе от ретроградност и животът ще придобие нови цветове. Междувременно всичко, което искате, е трудно постижимо, но това е временно и няма да продължи дълго.

Везни

Бъдете готови да чуете горчивата истина за живота, да се сблъскате с критиката по ваш адрес. Тревожният външен климат ще продължи да ви влияе до 30 декември, но в събота ще бъде значително смекчен. Социалните връзки сега не ви влияят по най-благоприятния начин, което ви кара да се колебаете и да се съмнявате дори в най-простите и очевидни въпроси. Не забравяйте, че скоро ще се почувствате много по-добре по отношение на всичко, така че не се отказвайте да празнувате Нова година.

Скорпион

Чувствеността ви ще бъде в разгара си, така че не пропускайте да си прекарате чудесно. Възможно е да се влюбите и да имате сродна душа. Ако вече сте във връзка, тя ще бъде още по-силна и ярка. През следващата седмица бъдете внимателни към изкусителните предложения и обещания. Проверявайте всичко с логика и разчитайте на здравия разум. Бъдете по-внимателни, когато работите с документи и цифри. Дръжте се под контрол и насочете енергията си към чувствени удоволствия.

Стрелец

Като цяло една положителна седмица, планетарните енергии ви даряват с целеустременост и желание за действие. Импулсивността ви обаче се увеличава, което ви принуждава да вземате прибързани решения. До уикенда може да се появи страст към маркови неща, разширяване и увеличаване на всичко. Главното е тази енергия да не се превърне в любов към лакомията. Съществува риск от натрупване на излишни килограми. Ако е възможно, откажете се да експериментирате с външния вид, ястията на новогодишната трапеза.

Козирог

Преди да направите нещо недискретно или да кажете нещо на някого, поемете си няколко пъти дъх, успокойте се малко и помислете. Едва след тези прости манипулации започнете да действате! Активно използвайте повишения си интелект и работете за бъдещето, а домашните задължения могат да ви опустошат много повече, отколкото професионалните въпроси. В личния ви живот не би трябвало да има неприятни изненади, по-скоро дори напротив – някой у дома ще ви изненада приятно.

Водолей

Това е добро време да използвате умствените си способности, за да анализирате минали събития както в професионален, така и в личен план. Вероятно ще успеете да си направите правилни изводи за себе си, да осъзнаете своите провали и постижения и да разберете по-добре възможностите си в различни области на живота. Бъдете възможно най-активни, позитивни и общителни. Възстановете контактите си с приятели и роднини. Общувайте, забавлявайте се, можете дори да спорите на философски и културни теми.

Риби

Тази седмица не е благоприятна за начало. Първо, ретроградният Меркурий не е благоприятен за началото, и второ, календарната година е към края си. Въпреки това именно през тази седмица ще се появи информация, която ще внесе яснота и ще повлияе на по-нататъшните решения и действия. Затова планирайте за първата половина на януари предстоящи дни на срещи, преговори, обучение, получаване на консултации. Обърнете внимание на мислите и идеите. Седмицата е идеална за презаверка на кредити и изпити, както и за възстановяване в образователни институции или курсове.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай