Виждате повтарящи се числа? Ето защо

Какво казва нумерологията

Виждате повтарящи се числа? Ето защо | StandartNews.com

Вероятно неведнъж сте забелязвали, че виждате едни и същи числа или повтарящи се комбинации - например вдигате телефона си, за да погледнете часовника и той показва 1:11, сметката ви в магазина е 11,11 и вечер забелязвате, че това, което сте избрали Видеото за гледане преди лягане е с продължителност 1 час и 11 минути. Подобни комбинации привличат вниманието ви с причина - според нумерологията те са послания от вашия ангел-пазител.

Смята се, че при раждането си всеки от нас получава за помощник ангел-пазител - неговото невидимо присъствие пази, предупреждава за опасности и ни насочва към истинския път. Най-често ангелите изпращат намеци под формата на знаци - това могат да бъдат номера на коли, време на часовник, номера на апартаменти, суми на чекове и др. Определено трябва да обърнете внимание на повтарящите се комбинации от числа, но не е необходимо да оценявате всяка комбинация като знак. Ангелите дават намеци само ако имате нужда от тях. Само наистина често повтарящи се комбинации носят свещено значение, а понякога, както се казва, бананът е просто банан.

Номер 111 

Дойде време да повярвате в себе си и да започнете да изпълнявате плановете си. Число 1 в нумерологията е знак за решителност. Вашият ментор ви насърчава да излезете извън зоната си на комфорт, да преодолеете мързела и да предприемете действия.

Номер 222  

Две символизира баланс - трябва да се отървете от всички страхове и тревоги, пътят, който сте избрали, е правилният. Освен това 222 е символ на идващ помощник. Ако дълго време сте били изгубени в съмнения и не можете да разберете какво да правите по-нататък, тогава скоро в живота ви ще се появи някой, който ще ви насочи по правилния път.

Номер 333 

Три в нумерологията е символ на любовта и творческото себеизразяване. Тези, които мечтаят да станат известни и успешни, ще имат късмет. Трябва да сте активни и да излизате по-често, за да общувате с хора от различни сфери. За тези, които са самотни, съдбата изпраща човек - той скоро ще дойде и ще почука на вратата ви. Основното е да не пропускате щастието си, в противен случай ще трябва да прекарате много години, за да се повтори срещата.


Номер 444

Тройна комбинация от четворки показва, че сте се отказали. Ангелът пазител дава посланието, че сега е настъпил решаващият момент, когато съдбата, както се казва, тества силата на човека. Заслужавате да спечелите, не можете да се отказвате, трябва да съберете волята си и да продължите да действате. 

Номер 555 

Пригответе се за неочаквани обрати и приключения. Целият свят сега е отворен за вас, а възможностите и необходимите контакти са привлечени от вас като магнит. Не пропускайте своя шанс!

Номер

666 Спокойно, опасността не ви чака зад ъгъла. Това е ясен знак, че е време да спрем и да направим крачка в друга посока. Всичко, от което се нуждаете, е да се отървете от миналото и да започнете живота от чист лист. Не се вкопчвайте в старото, то отдавна е загубило смисъла си, потърсете и отворете нови хоризонти в живота си. 

Номер 777

Изключителното внимание няма да ви навреди. Не казвайте на никого за близките си планове, пазете мечтите си в тайна. Вероятно в живота ви се е появил човек, който „изстисква“ вашите финанси от вас - време е да свалите „розовите очила“ и да сложите край на събитията, които се случват.

Номер 888

В нумерологията знакът осем представлява безкрайност. Това е благоприятна комбинация от числа, която показва пътуване, преместване или нова работа. Сега ще има значителни промени в живота ви и вие го заслужавате.

Номер 999

Комбинация от деветки говори за връщане към миналото. Вероятно не сте научили урока на Вселената и сега е моментът решително да го преминете. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай