ВИДЕО: Михаела Филева има едно наум за лятото

ВИДЕО: Михаела Филева има едно наум за лятото | StandartNews.com

София. Новият сингъл на Михаела Филева е вече факт. Очарователната певица на "Монте Мюзик" има едно наум той да стане хит на това лято.

Песента #EдноНаум е по музика на Algoriddim и Илия Григоров, а аранжиментът е на Графа и Algoriddim. Текстът е дело на Илия Григоров и Графа, който продуцира певицата.

Хип-хоп бийт, съчетан със записани на живо брас линии със специфичните вокали на Михаела, звучат в "Eдно наум". Във видеото, режисирано от Васил Стефанов, участват танцьорите от школата Тhe center.

Михаела показва танцувалните си умения, които показа в "Денсинг старс" по време на целия клип. Усмихнатата певица сменя и няколко визии.

Певицата има зад гърба си песните „Опасно близки", която изпълнява заедно с ВенЗи, дуетната с Били Хлапето „Когато ти трябвам", „А дано, ама надали" с Графа и ВенЗи, самостоятелната балада „Приливи и отливи", „Има ли начин" с NickName и „В реда на нещата", която е последното парче на Били Хлапето.

„Едно наум" е вторият самостоятелен трак на Михаела, който ще бъде включен в предстоящия й албум, съобщават от "Монте мюзик".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай