Веско Маринов зарадва любимата. Купи й втори палат СНИМКИ

Веселина отговаря за инвестицията

Веско Маринов зарадва любимата. Купи й втори палат СНИМКИ | StandartNews.com

Естрадният трубадур Веселин Маринов отлично е осребрил тлъстия хонорар, който прибра като жури в последния сезон на „Като две капки вода“. Крупната сума певецът от Полски Тръмбеш е инвестирал в скъп имот в затворен комплекс край Разлог, пише "Ретро" и публикува снимки от луксозната вила.

От няколко години насам изпълнителят на „Горчиво вино“ и актуалната му половинка Веселина обитават алпийска къща в същия комплекс, разположен в подножието на Пирин. Сега Веско е закупил съседна къща с изцяло инвестиционна цел. Двамата с жена му вече отдават луксозната вила под наем на всеки, който има желание и достатъчно дебел портфейл, за да почива насред чист въздух и красива природа. Нощувката в покоите на Маринов струва около 500 лева на вечер, като при проява на интерес за дългосрочен престой от страна на клиентите хазяинът бил готов да се пазари и да прави промоции.

Жената на естрадния певец дори се е постарала да пусне реклама на имота в социалните мрежи, като именно тя отговаряла за резервациите и посрещането на гостите. От снимките се вижда, че новата къща, от която ВИП двойката ще печели баснословни суми, е почти идентична с тази, която те обитават. Алпийската вила е построена от камък и дърво. Разполага с един етаж, невероятна веранда и двор с гледка към планинските върхове. Вътре е напълно обзаведена и оборудвана. Има трапезария, хол, кухня, две спални, самостоятелни санитарни възли и градина. В нея пък луксът се допълва от каменна камина, шезлонги и релакс мебели. Домакинята Веселина е направила имота още по-уютен и е засадила десетки цветя.

Запознати издават, че за невероятната вила певецът е броил огромна сума, въпреки че от началото на пандемията певецът се жали, че е изпаднал във финансов колапс и му се наложило да съкрати целия екип на фирмата си, както и балета си, за да се справя с разходите.

Цялата му концертна техника била на кредит, а загубите от двегодишната сценична пауза буквално изпразнили джобовете му. В същото време обаче прави завидно големи имотни инвестиции.Освен двата имота в Разлог Веско притежава и огромен апартамент в Студентски град в София. В жилището до НСА той и жена му отсядат, когато са по работа в столицата. Неотдавна Маринов подари апартамент и на единствената си дъщеря Йоана, която го дари с внуци близнаци преди 2 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай