Веси Бонева с шокиращи разкрития за смъртта на майка си

Семейната трагедия, причинена от междусъседски неуредици

Веси Бонева с шокиращи разкрития за смъртта на майка си | StandartNews.com

Веси Бонева и сестра й споделиха в „Преди обед“ по bTV за тяхната семейната трагедия, причинена от междусъседски неуредици.

Певицата и сестра й Ваня говорят 10 месеца след смъртта на майка им. Двете сестри делят парцел с къща на два етажа със семейството на Златина. Дъщерята на другото семейство също застава пред камерата на bTV. Златина губи своите родители именно заради зародилите се скандали. Баща й е болен, когато носилка на линейка не може да влезе в къщата, заради построената ограда пред входната врата на собствения й дом. След още малко време от този свят си отива и майка й.

Веси и Ваня решават да дадат гласност на проблемите с техния съсед – г-н Елкин, защото той преобръща живота в родната им къща. Певицата описва загубата на майка си като жертва на едно психологическо насилие. Проблемът започва, когато съседът им откупува част от земята на семействата. Решава да си построи магазин. Стартират ежедневни молби и конфликти заради шума от постройката. Последват жалби до различни институции и от двете страни на спора.

Бонева определя майка си като силна и упорита жена. Тя успява да окрили живота на всеки, седнал на фризьорския стол в салона, в който работи до последно. „Дисциплина“ е думата, с която асоциира майка си. Духът на майката на певицата спада от неработещата система и бездействието от страна на органите в страната ни.

Желязната врата, сложена на входа на родната им къща, кара двете семейства да влизат вкъщи през прозореца. Ограда, а след това се поставят и камери. На семейството на Златина се забранява да дава ключ за желязната врата на другите собственици на земята, като биват заплашени, че в противен случай патронът ще бъде сменен.

Златина завинаги изпитва чувство за вина и усещане за безнадеждност. Г-н Елкин отказва да застане пред камерата на bTV. Според него всеки има своя истина и ще коментира случващото се след провеждане на предстоящите дела. Единственото, което твърди, е, че майката на певицата има психически проблеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай