Веселин Маринов зарадва дамата на сърцето си. Двоен подарък СНИМКА

Направи Веселина много щастлива

Веселин Маринов зарадва дамата на сърцето си. Двоен подарък СНИМКА | StandartNews.com

Веселин Маринов зарадва дамата на сърцето си. Щедър подарък е поднесъл естрадният трубадур на последната си тръпка. Добричлийката Веселина, която близо 6 години живее на семейни начала с певеца, се е сдобила с нов бюст и нов автомобил.

Безработната дама, която преди години се препитавала като сервитьорка, открито се хвали с новите си пищни форми в социалните мрежи, пише Шоу БЛИЦ.

На фотосите тя позира по оскъден бански, акцентирайки на деколтето си. Близки до светската двойка издават, че разкрасителната интервенция на Веселина била финансирана именно от певеца. Поставянето на силикинови импланти струва между 10 и 15 хиляди лева в зависимост от популярността на хирурга и качеството им, но Маринов нямал нищо против да угоди на желанието на половинката си, която изключително държи на външния си вид.

Отскоро красавицата се хвалела и с чисто нов автомобил за поне 100 хиляди лева на марката „Волво“, която отдавна е любима на естрададжията. И колата ѝ била поднесена от Веско като армаган, за да засвидетелства чувствата си към нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай