Весела от "Ергенът" изплю камъчето. Нагласена ли е драмата

Иска ми се Елвира да спечели, каза сиракова

Весела от "Ергенът" изплю камъчето. Нагласена ли е драмата | StandartNews.com

В края на четвърти епизод на "Ергенът" Весела Сиракова не получи роза от Виктор и напусна романтичното риалити.

„Чувствам се ужасно. Много е кофти да си тръгнеш толкова рано, когато не си показал почти нищо от себе си. Аз по принцип съм много шумна, а Виктор е по-сдържан. Говоря високо и постоянно се хиля като идиот, може би това го е издразнило“, така гримьорката Весела коментира в егира на bTV ранното си отпадане.

„Имаше скандали, които според мен започнаха прекалено рано. Например, конфликта на басейна между Дениз и Алекс. Не ми хареса енергията на Александра, не си паснахме. В последната ми вечер също имахме конфликт с нея. С останалите съм приятелка и поддържаме връзка. Впрочем, скандалите са напълно истински, няма нищо нагласено“, разказа Весела пред Рая Пеева.

Тя добави, че записването й за „Ергенът“ е станало случайно.

„Отивам на маникюр един ден и се оплаквам как от много време съм сама, искам да си имам приятел и в същото време върви рекламата на предаването. Маникюристката ме попита „Този харесва ли ти?“ и така започна всичко“, поясни Весела.

При влизането в шоуто първата вечер тя се спъва на червения килим и съжалява, че това спъване не е излъчено.

„Иска ми се Елвира да спечели. С нея съм най-близка и постоянно си общувахме. Тя е много невинна и чиста душа, но е много притеснителна“ – обобщи 21-годишната Весела, която учи втора година маркетинг и иска някой ден да има собствен бизнес, свързан с модата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай