Версия: Алиса скочила след майка си

Версия: Алиса скочила след майка си | StandartNews.com

Малката Алиса, която падна от петия етаж в Бургас с майка си Александра Нани, може да е тръгнала след нея, а не да е била в прегръдките й. Тази версия представи говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева, цитирана от Дарик.

На 17 март 33-годишната руска гражданка загина на място, падайки с детето си от терасата на квартира на ул. „Батак". Сред версиите са самоубийство и склоняване към самоубийство. От прокуратурата съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител.

Резултатите от аутопсията на жената сочат, че тя е починала от черепно-мозъчна травма. Все още не са готови резултатите от експертизи, които трябва да докажат дали починалата е била под въздействие на опиати или алкохол в деня на инцидента.

Бащата и бабата на Алиса хранят надежди в болницата

Бащата на детето Василий Дикарев пристигна в Бургас и отиде направо до болничното легло на Алиса. "Твърде много ми дойде. Трудно ми е да говоря", каза московският университетски преподавател Василий Дикарев пред местното издание "Флагман".

С него пристигна и бабата на Алиса - майка на загиналата Александра. Двамата са силно притеснени след разговора си с бургаските лекари, тъй като състоянието на детето все още е много тежко. Те обаче не губят надежда и вярват, че медиците ще спасят Алиса.

Майката на Александра Нани трябваше и да разпознае тялото на дъщеря си в моргата. Веднага след това тя е започнала да организира транспортирането на трупа на майката на Алиса до родната Москва, където да бъде погребана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай