Венелин Петков става професор?

Тъст му Мишо Мадански го урежда в НСА да чете лекции

Венелин Петков става професор? | StandartNews.com

Наскоро станалият баща Венелин Петков, който в навечерието на Коледа най-безцеремонно бе свален от шефското си  място в Би Ти Ви, може би ще се отдаде на академична кариера. Тъстът на журналиста - известният футболен треньор и професор в Националната спортна академия Михаил Мадански - се е заел спешно да намери място на таткото на внучето си като преподавател в университета, твърди Лупа.бг .

В НСА от години съществува магистърска програма по журналистика, която се радва на голям интерес, макар да е повод най-вече за ирония в средите на висшето образование. Тя е запазена за бивши спортисти, които имат проблеми с граматиката и за миски, между които са красавиците Гергана Гунчева и Маги Вълчанова.

Няма съмнение, че ако Венелин Петков влезе в тази нова роля, рейтингът на курса веднага ще се вдигне. Ръководството на НСА едва ли ще се откаже от толкова популярна личност като вече бившия директор на новините в Би Ти Ви. 

Семейство Мадански отдавна се ползва с престиж в публичното и медиино пространство, така че Венелин има як гръб в търсенето на нова работа. Тъщата Свобода Маданска от четвърт век е несменяем кадър в БНТ. Ако Емил Кошлуков реши, телевизията майка като нищо може да прибере Петков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай