Неделя,

Великденски промо цени на избрани заглавия в А1 Видеотека

От: Стандарт -
427
Великденски промо цени на избрани заглавия в А1 Видеотека
A
A
A

Нови и интересни заглавия с големи отстъпки очакват абонатите на А1 Xplore TV на специални промо цени в А1 Видеотека навреме за Великденските празници. До 24-ти април клиентите на интерактивната телевизия на А1, които планират да празнуват у дома със семейството и приятелите, може да прекарат почивните дни пред екрана с любимите филми на специални цени с намаление между 25% и 50% от стандартната такса.

Сред хитовите заглавия на едно от най-големите филмови студиа NBCUniversal, в платформата на А1 Видеотека, зрителите могат да открият смях, драма, екшън и много приключения. Промоционалната кампания за избраните заглавия важи от 10-и до 24-ти април, като в този период всяко от тях може да се наеме за 48 часа с 50% отстъпка от редовната си цена.

„Духът на голфа” e филм за историята на Морис Флийткрофт, наричан „най-слабият голфър на всички времена“. Тази драматична комедия, създадена по известната книга на Саймън Фарнаби, ни отвежда в света на един обикновен кранист, който решава да стане шампион на британското първенство по голф. Филмът е вдъхновен от истинска история и преразказва неочаквания и пренаситен с интересни моменти живот на ексцентричния англичанин. По време на великденския промо период заглавието е сред филмите в А1 Видеотека с 50% намаление, като може да бъде наето срещу достъпна такса от 3,99 лв.

Сред комедийните филми на студиото, част от промоционалната кампания, се открояват и още 2 заглавия. Филмът „Супер яки“, в който обикновеният тийнейджър Нийл сбъдва желанието си да се превърне в най-готиното момче в колежа, за да спечели сърцето на момиче, но всичко се обърква. Младежът успява да се забърка в дива история заедно със своя най-добър приятел и откачения си съсед.

За любителите на черния хумор А1 Видеотека предлага филма „Голяма златна тухла“, който разказва за млад писател и неговите преживявания в семейството на впечатляващия Флойд Девeро. Мрачната комедия носи смесени емоции и е истински шедьовър за вкуса на хората с черно чувство за хумор. Актьорският състав включва звездите Анди Гарсия (в ролята на бащата Флойд), Оскар Айзък, Меган Фокс и Луси Хейл. По време на празничните дни около Великден и двете комедии, както и други интересни заглавия в А1 Видеотека, са на специална промо цена от 3,99 лв.

Освен смях и приключения, кинофеновете сред ТВ абонатите на А1 Xplore TV ще могат да гледат на половин цена и ужасяващото заглавие “Подпалвачката”, както и голям набор от анимации за малките филмови любители – “Сами вкъщи” първа и втора част, “Лошите момчета”, “Ела, изпей!” и други хитови анимации, подходящи за малки и големи зрители на цени между 2,99 лв. и 3,99 лв.

Голям набор от заглавия на Великденски промо цени за абонатите на A1 Xplore TV са от Sony студио. Любителите на домашните филмови маратони ще се радват да научат, че могат да гледат филмите „Жената воин“, „Семеен лагер“, „Приспивна песен“, „Нищо не е невъзможно“, „Салваторе: обущарят на мечти“ и „Поканата“. От 11-ти до 18-ти април всеки от тях може да бъде нает на Великденска промо цена с 25% отстъпка от редовната

За зрителите в училищна възраст пролетната ваканция е любимо време, което често прекарват по пижама вкъщи. Този Великден анимациите сред заглавията на промо цени са многобройни и децата и техните родители ще могат да се радват и на филми като „Емоджи: Филмът“, „Смърфовете“ част 1, 2 и 3, „Хотел Трансилвания“ и много други. Предложенията са в промоционален период от 10-и до 24-ти април и могат да се наемат на половин цена за 2,99 лв.

Абонатите на А1 Xplore TV разполагат с огромно разнообразие от актуални филми, а каталогът със заглавия постоянно се допълва и обновява. Сред тях могат да се открият чуждестранни и български филми и сериали, които могат да се наемат за период от 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти. Голяма част от промо заглавията имат хитови бокс офиси и разнообразен избор от жанрове за вкуса на всеки потребител на А1 Xplore TV.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com