Векилска потроши два бона за красота

Водещата обаче отрече каквато и да била дерматологична интервениция

Векилска потроши два бона за красота | StandartNews.com

Мариана Векилска дебютира като заместник на Георги Любенов в "Денят започва", след като стана ясно, че водещият е с положителна проба за Ковид-19. Зорко бдящите зрители забелязаха, че лъчезарната Векилска се е подмладила. Говори се, че журналистката е похарчила поне два бона за специални процедури - вкарване на 4 вида филъри за опъване и стягане на кожата едновременно. 

Векилска обаче наскоро категорично отрече каквато и да била дерматологична интервениция. 

"Аз нямам никакви филъри, конци, скули, устни и други видоизменения. Съжалявам младите момичета, които променят себе си до неузнаваемост и влизат в калъп, наложен от блогъри, влогъри и инфлуенсъри. Красотата е в многообразието, в малките несъвършенства, в това да си различен е чарът ни. Няма грозни хора, злобата ни загрозява", заяви водещата в интервю за столичен ежедневник.

По време на пърото си предаване като заместник водеща на "Денят започва", Векилска често-често споменаваше отсъстващия по принуда Жоро Любенов. На финала обяви, че се е чувствала много приятно и уютно в креслото му, но въпреки това му пожелава бързо завръщане в студиото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай