Векилска на нож с бившия си

Тя го обвинява, че е прехвърлил вината за раздялата им изцяло върху нея

Векилска на нож с бившия си | StandartNews.com

Мариана Векилска е на нож с бившия си - радио водещия от БГ радио Симеон Колев. Тя го обвинява, че е прехвърлил вината за раздялата им изцяло върху нея и през последните три години не спирал да я черни пред познати и непознати.

"Когато двама души се разделят, винаги има болка и за двамата, но смятам, че да се изкарваш жертва е недостойно, затова никога не съм го правила. Партньорство между мъж и жена се гради на тривиални неща - любов, доверие, споделяне. Проблеми винаги има и постепенно забавленията отиват на заден план, но тогава трябва да си ги създаваме и да ги изживеем заедно", коментира тв водещата на БНТ.

Тя отново не даде конкретната причина за провала на дългогодишния им брак, макар да се спекулира, че вината е на Векилска и става дума за нейна изневяра. Журналистът от БГ радио и общински съветник от ГЕРБ Симо Колев бе доста по-огорчен от постъпката на Мариана и призна, че е преминал изключително тежко през тъгата, която го е налегнала след раздялата, пише „Ретро“. Симо сподели, че е получавал панически атаки, налагало се дори да търси спешна помощ, а в последствие започнал да ходи на психолог, за да се измъкне от лапите на депресията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай