Вечната резачка Фънки аплодира Геро

Вечната резачка Фънки аплодира Геро | StandartNews.com

"Ве-ли-ко! Геро като Ема Бътън от "Спайс гърлс". Неповторим, неподражаем, незабравим. Отдавна не се бях смяла така от сърце! Забавлявам се с радост и най-важното, Геро го прави без срам и с голям кеф. Ето за това говорим... Да има шоу! Геро е великолепен! Какво друго му е нужно на един артист? Той и Калин като Хю Лори бяха страхотни! Искаме финал между двамата - който и да победи, ще е заслужено. А (В)реслава се изгаври с Лили Иванова". Това бяха някои от мигновените обобщаващи коментари в нета след излъчването на "Като две капки вода" преди вечер по Нова. Вечната резачка Фънки също бе във възторг от изпълнението на едричкия симпатяга. "Накара ме да започна да харесвам "Спайс гърлс", призна той след появата на Геро, който взриви сцената с образа на русокосото попълнение Ема. Логично дойде и победата му в поредния епизод на шоуто, в който сред неистовия смях от скечовете на водещите Рачков и Зуека журито едва смогваше да си свърши работата.

Вечерта обаче не беше особено лека за Орлин Павлов. Той трябваше да влезе в образа на гъркинята Елена Папаризу и да изпее парчето й "You are my number one". Репетициите минаха перфектно, но после нещата се усложниха. Докато танцуваше, му падна токчето. И той изкара останалата част от парчето на един крак. Микрофонът му пък се разхвърча по сцената. Орлин не се усети и продължи да пее, но никой не го чуваше.

Въпреки гафовете той изкара почти за отличен песента и чу доста положителни коментари от журито. Поли Генова се преобрази в победителя от първото издание на X Factor - Рафи, с когото са и близки приятели. "Чакам това изпълнение от цели три сезона! Радвам се, че го виждам представено от Поли. Беше брилянтно!", сподели Бохосян, който беше в залата. Вълненията ескалираха с появата на "двойна доза" Фреди Меркюри в лицето на дуета, който трябваше да покаже един и същ образ. Емоционалният финал на песента накара Хилда Казасян да се изправи на крака, а Жоро Низамов - да се просълзи. Зуека се предреши като сервитьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай