Васил Петров проговори! Издаде голяма лична тайна

Какво каза българският Синатра

Васил Петров проговори! Издаде голяма лична тайна | StandartNews.com

Един от най-добрите български певци открехна малко завесата на личния си живот.

Неслучайно казват на Васил Петров „българският Франк Синатра“. Концертите му винаги и навсякъде се радват на огромен успех заради богатия му тембър и кадифения му глас, които са истинска радост за меломаните.

Предвид наближаващите празници, Петров отбелязва, че на Бъдни вечер винаги е със семейството си и спазва отколешната българска традиция. Допълва, че това е вторият по важност празник в семейството му след Великден. На Коледа обаче винаги прави това, което много обича – упражнява професията си.

Все още не са успели да украсят дома си, тъй като покрай множеството пътувания и ангажименти не им остава време, но е убеден, че Маргарита (жената до него) ще го направи съвсем скоро.

Твърди, че са му се случвали чудеса дори в мимолетни преживявания, но е от изключителна важност да отвориш духовните си очи, за да можеш да ги забележиш.

Цялата му следваща година вече е програмирана – планувани са 30-40 концерта със спектакъла из цялата страна. Има и амбицията да запише поредния си албум още в първите месеци на 2024 година.

Макар догодина да става на 60, а и връзката му с Маргарита да е най-дългата, която някога е имал – цели 11 години са заедно, не прави планове за сватба. Твърди, че ако е рекъл Господ и това ще се случи.

Двамата се допълват дори и в професионално отношение – тя се занимава с неговия мениджмънт, грижи се за цялата логистика и звукозаписната му дейност. Поради тази причина споровете помежду им често са свързани с работата, то смята, че е нормално да ги има, тъй като в тях се ражда истината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
emmi49
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може------ https://tyny.to/sunex

Откажи