Варна в шок от кьотек между следователки

Варна в шок от кьотек между следователки | StandartNews.com

Варна. Служебна разпра и бой между следователки на работното им място взривиха прокурорски и магистратски среди край морето. Скандалният случай е даден на Инспектората на Върховна касационна прокуратура.

Две следователки от отдел "Следствен" към Варненска окръжна прокуратура са се сдърпали яко и дори се стигнало до бой, научи "Стандарт". Следовател Станимира Димитрова, която е зам.-завеждащ отдела, налетяла в кабинета на колежката си Илиана Асенова и след като си разменени реплики на висок тон, последвала и физическа разправа. "Има такъв случай преди седмица. Станало е сутринта на 22 октомври и още след обяд е образувано наказателно производство срещу следовател Илиана Василева за лека телесна повреда", потвърди говорителят на Районната прокуратура в града Десислава Йотова.

Името на следовател Асенова нашумя покрай скандалите с така нареченото второ "весело" село в държавата - Дебелец, край най-големия язовир в региона "Цонево". Тя разкри и извади на светло фалшива подписка и документни престъпления на бившата общинска администрация в Дългопол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай