Вторник,

Ваня Джаферович с голямо обещание за "Сървайвър"

От: Агенция Стандарт -
309
Ваня Джаферович с голямо обещание за "Сървайвър"
A
A
A

Предстои ни едно наистина голямо приключение, в което ще се потопим от 21 февруари - "Съравайвър" по bTV. В него своята роля има и един от победителите в този риалити формат - Ваня Джаферович, който ще бъде зад кадър, за да ни разкрие ексклузивни моменти и да разкаже за това, което остава скрито. 

"Мога да кажа, че "Сървайвър" и за екипа, и за участниците е еднакъв, с разликата, че участниците нямат почти никаква храна, докато екипът се храни що-годе нормално. Но всичко друго е наистина "Сървайвър", категоричен е Джаферович.

Той смята, че сезонът, които предстои, е най-добрият досега от гледна точка и на участниците, и на начин на снимане и отразяване. "Сега участниците са по-комплексни. Има и хора, които никога не бихте видели в друг такъв екстремен, състезателен формат. Те са влезли да докажат, че "Сървайвър" не е само физическа игра, а и игра на психика и стратегия. Тези участници ще покажат това в този сезон, много са интересни и колоритни".

В играта ще има нови правила. "Във всеки един епизод ще има игра, ще има нещо, което може да промени играта. Самите участници ще трябва да си променят мисленето, стратегията, подхода към другите", разкри Ваня пред ladyzone.bg.

"Този сезон стратегически е много интересен. И тези хора наистина искат да играят играта. В предишните сезони не е имало такива ходове, каквито ще има сега", добави Ваня. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички