Неделя,

Валят пари за 3 зодии, неочаквано предложение за една

От: Стандарт -
Валят пари за 3 зодии, неочаквано предложение за една
A
A
A

ОВЕН

Бързо ще намерите решенията на най-различни въпроси, дори и на най-сложните. Познати и проверени съюзници ще ви помогнат. Не са изключени парични приходи. Очаквайте предложения, които обещават скорошен и значителен ръст на доходите ви. Бъдете внимателни – прегледайте всичко, преди да се съгласите.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще е спокойна. Без напрежение ще успеете да завършите стари проекти и да се убедите, че всичко е направено така, както трябва. Ще ви остане и свободно време, през което е добре да прегледате финансите си. Приятни изненади, подаръци или знаци на внимание, ще ви зарадват.

БЛИЗНАЦИ

Хубаво време да започнете нови делови отношения, както и да възстановите някои стари връзки. Добре разбирате какво искат от вас. Не са изключени предложения за сътрудничество. Постарайте се да съберете колкото се може повече информация, преди да дадете определен отговор.

РАК

Не отлагайте текущата работа. Сутринта ще е благоприятна и ще имате шанс да се справите със задачи, които досега са ви затруднявали. Важно е, че не допускате големи грешки и пропуски. По-късно през деня бъдете по-предпазливи, особено в деловите отношения. Не разкривайте тайните си.

ЛЪВ

Подходящ ден за търсене на съмишленици и съюзници. Лесно ще заинтригувате околните със своите действия и ще получите тяхната подкрепа. Не е изключено да получите подкрепа от влиятелни хора. Възможно е и начало на делови отношения, които ще открият пред вас нови перспективи.

ДЕВА

Денят няма да е толкова напрегнат, както ще ви се струва от сутринта. Много неща няма да вървят по план, ще се налага да поправяте чужди грешки и да отлагате собствените си дела, за да помогнете на други. Въпреки динамиката, всичко ще става лесно и ще имате успехи.

ВЕЗНИ

Днес не постъпвайте рисковано, ако не се налага. Внимателните и добре премислени действия ще ви дадат шанс да постигнете отдавна поставени цели. На мнозина от вас ще помогне опитът. Ще получите неочаквани предложения, които е добре да приемете без дълги размисли. Няма да съжалявате за това. 

СКОРПИОН

Днес имате шанс да постигнете голяма част от поставените си целите. Енергични сте, а интуицията ще ви подсказва кога да проявите инициатива и кога да изчакате. Ще се радвате на приятни срещи, на които ще имате възможност да обсъдите важни въпроси и да намерите верни решения.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен и лек ден. Вие отлично ще се справите и с рутинните задачи, и с новите предизвикателства. Мнозина от вас ще се учат в движение и ще запомнят всичко, което може да бъде полезно. Околните с удоволствие ще споделят своя опит с вас. Очаквайте парични постъпления или предложения, обещаващи печалба.

КОЗИРОГ

Днес е време да събирате информация, да съпоставяте и анализирате фактите, както и да си направите верните изводи. Внимателни сте и нищо не изпускате от поглед. Грешките ви ще са сведени до минимум и ще получавате отлични резултати. Възможни са неочаквани пътувания.

ВОДОЛЕЙ

Често сте в центъра на внимание. Околните се вслушват във вашето мнение, не рядко се обръщат за съвети към вас. Не е изключено да ви предложат участие в нов интересен проект, където да разкриете знанията и опита си. Лесно завързвате запознанства и бързо ще се сприятелите с хора, важни за вас.

РИБИ

Много неща ще ви се получат, но е важно правилно да разпределите приоритетите. Започнете деня с важните дела. Утрото е много обещаващо. Приятни събития в семейството и добри новини ще направят вечерта ви приятна. Възможни са не планирани разходи, но ще получите и пари от нови места.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички