Вал Килмър: Роб съм на любовта

Сред бившите изгори на актьора са Анджелина Джоли, Шер, Синди Крофорд

Вал Килмър: Роб съм на любовта | StandartNews.com

Вал Килмър призна, че е роб на любовта в мемоарите си „I'm Your Huckleberry“. Сред бившите изгори на актьора, който преди време снимаше и в София, са Анджелина Джоли, Шер, Синди Крофорд, но той разкрива, че още тъгува за Дарил Хана.

„Преживявал съм много романтични неволи, но тази с Дарил беше най-тежка. Още от началото знаех, че ще я обикна завинаги, което и стана – още съм влюбен в нея. Когато се разделихме, плаках всеки ден в продължение на половин година“, пише Килмър.

Бурният романтичен живот на звездата от „Батман завинаги“ започва, когато става любовник на Шер веднага, след като завършва колежа. Години по-късно през 2015-а той се оказва самотен и без пари в къща в Малибу. Единствените му приятели били местният пощальон и продавачът на бурито.

„Един ден животът ми се превърна в ад – изкашлях съсирена кръв. Очаквах да умра още същия час“, пише актьорът.

Вал разказва как после се събудил в болница в Санта Моника след две спешни трахетомии заради рак на гърлото. В последствие разбрал, че бившата му любов Шер се погрижила той да бъде настанен в елитно медицинско заведение, където да остане два месеца за лъчева и химиотерапия.

„Оздравях изненадващо бързо – никой от докторите не очакваше подобно развитие. Положението ми беше тежко, защото езикът ми се беше подул и не можех да дишам. Беше истинско чудо и може би Бог ме спаси, а не те“, споделя актьорът.

Но Килмър остава завинаги с недъг. Той вече не може да говори свободно и трябва да използва апарат, за да бъде разбран.

„Възстановявам се бавно, но славно. За жалост нещото, което най-много ми носеше щастие, сега ми причинява болка“, допълва Вал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай