Вачкова каза кое е уникалното на Маскирания певец

Тази вечер започва новия сезон на предаването

Вачкова каза кое е уникалното на Маскирания певец | StandartNews.com

Тази вечер точно в 20.00 ч. по NOVA стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец“. Зрителите ще се запознаят с тайнствените 14 маски, ще чуят първите им изпълнения и ще формират първите си съмнения за звездите скрити зад тях. Четиримата детективи-панелисти – Марта Вачкова, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, ще имат задачата да се опитват да разгадават уликите, гласовете и движенията на маските и всяка събота вечер да дават своите предположения.

„Това предаване е обвито в такава мистерия. Това което знам е, че ще има страхотни нови костюми и двама мои колеги водещи. Чувствам се изключително комфортно като у дома си с журито и обичам Маги и Кремена“, сподели в студиото на „Събуди се” Марта Вачкова.

„Била съм гост в много шоута, риалити и формати, включително и в „Маскираният певец“. Била съм наблюдател и коментатор, но това е едно много цветно и артистично предаване, и цялата тази тайна и мистерия в него ме привличат. Надиграването на котка и мишка – доколко ще получиш подсказки или ще те объркат с отговорите. Ние имаме право на един въпрос, но доколко ще уцелим правилния и дали изпълнителят ще се изпусне и ще разкрие нещо за себе си или ще те обърка още повече. Харесва ми тази игра. Театърът и киното са игри и това шоу е една голяма игра“, споделя мотивите за включването си в шоуто четвъртият детектив.

„Шоуто е особено подходящо за времето, в което живеем. Есенен сезон е и сме повече затворени в домовете си. Мисля, че хората ще се върнат към семейния уют, където ние сме на линия, за да ги забавляваме.“

„Дебют прави и Краси Радков, с когото сме колеги отдавна от „Сатиричния театър“. Играли сме и сме се смели заедно. Сигурна съм, че с Геро ще станат перфектния дует. Приятели сме и с AZIS, само не се сещам кой е този с очилата и брадата“, шегува се Марта коментирайки водещите и колегите си панелисти.

„Налага се често да нося маска, но не искам да влизам в ситуации, в които да слагам маска. Не искам да имам контакт с хора, пред които да слагам маска. Прекарах 70 дни на морето, заобиколена от приятели, с които съм спокойна, че съм обичана. Много е важно да се чувстваш щастлив, такъв какъвто си и то излагайки честно и искрено мнението си. Трудно е живеенето в днешно време без маска. Ако всички носят и ти трябва да я сложиш. За някои съм прекалено превъзбудена и позитивна. Но аз съм това, което виждате.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай