В Лясковец искат паметник на загиналия полицай

В Лясковец искат паметник на загиналия полицай | StandartNews.com

Лясковец. Жители на Лясковец искат да построят паметник на полицая Емил Шарков, който вчера бе застрелян от психично болния Петко Петков. Това съобщи БГНЕС, позовавайки се на официалната страница на града.

 

"Според мен трябвa дa се нaпрaви пaметник нa зaгинaлия служител нa редa в нaшия грaд". Това е написал Ивайло Славчев, който дава идеята за паметника. И уточнява, че най-вероятно желаещите ще изпратят отворено писмо до Община Лясковец, в което ще поискат разрешение за паметника.

 

Вчера пожарникар от пожарната в Нови Искър сподели снимката на покойния полицай в социалната мрежа фейсбук с текста: "Днес не е починал никой актьор, певец или спортист... Днес не починал никой известен! Днес във фейсбук е тишина...Днес по време на работа загина просто един достоен полицай! Нищо интересно нито за медиите, нито за потребителите във фейсбук! Просто някакъв психо искал да стреля по хората, но не успял, обезвредили го преди да го направи...стрелял само по ченгета, убил едно! Нека стените ви не останат празни така както всеки един ден, в който не се е случило нищо! Почивай в мир Емо". Посланието бързо се разпространи и до момента има близо 24 500 споделяния и множество съболезнователни коментари за Емил Шарков.

 

Стандарт Нюз припомня, че нелепата смърт на Шарков се случи при спецакция в дома на Петко Петков в град Лясковец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай