В небесното царство: Две могъщи планети се срещат днес. Ще има ли мир?

Ще започне възвишено търсене на един по-хуманен свят

В небесното царство: Две могъщи планети се срещат днес. Ще има ли мир? | StandartNews.com

Днес Европа мечтае за мир. До 20-ти април ще управлява военолюбивта планета Марс.

Един от най-важните съвпади тази година ще се състои днес в 17:46 ч българско време (EET) – между планетите Юпитер и Нептун. Интересен факт е, че двете планети се срещат в своите води на зодиакалния знак Риби, където и двете са управители. Зодиакалният знак се изобразява като две риби, които са свързани с връв. Това обуславя кармичната обвързаност между душите и не случайно на тази територия търсим кармата, изплащането ѝ, както и психично наследените проблеми от минали животи.

Ще ни се даде склонност да изучаваме духовни науки, тъй като вярата ни ще се развива и усъвършенства. Внимавайте с мегаломанията. Ако се проявява разум, може дa ce пpoтивoпocтaвите нa прекаленaтa чувcтвитeлнocт и нa пpoявитe нa cимпaтия към oкoлнитe, които подкрепя аспектът. Eнтуcиaзмът и шиpoтaтa нa възглeдитe, кoитo дава това влияние, е пpeкpacнo нeщo и aкo нe пpивикнeте към умepeнocт, нямa дa бъдeте oт гoлямa пoлзa зa cвoитe близки. Необходимо е дa помните, чe имa и дpуги мнeния. Не трябва да се търсят начини за налагане на личния aвтopитeт на другитe.

В световен план полето на Рибите ще ни подскаже за засилване на стремежа към разбиране на Божествения план. Ще се работи усилено за приютяване на потоците от бежанци в общежития, приюти, бежански лагери. Криминални прояви ще излязат на повърхността не само в зоните с военни конфликти. Паралелно ще се разшири състрадателността и благотворителността всред обществата. Разходите в международните финанси и транспорт ще нараснат.

Юпитер ще обедини нациите в търсене и защита на по-добри социални условия. Съвпадът ще провокира умиротворяване на народите, което ще бъде подкрепено чрез обществени движения и протести.

Когато човек страда от някакво заболяване, лечители като Лидия Ковачева препоръчват глад. По този начин бактериите или вирусите не получават храна и умират. Днес в света имаме «бактерии» и «вируси», които наричаме пандемия, война, агресия, конфликти, алчност, лъжа. Ако те не се захранват с храна – пари, оръжие, лъжливи новини, противопоставяне, подкрепа, то тези вредни влияния ще затихнат и обществата ще ги изхвърлят на «бунущето» на времето.

Ще започне възвишено търсене на един по-хуманен свят. Свят на духовно израстване и тръгване по нов път на развитие. Днес човечеството има нужда от Любов, състрадание, истина, разбиране, мъдрост. Ако се приложат тези принципи ще се установи траен мир.

Не си мислете, че войната е там някъде далеч. Тя първо се разразява в индивида. Години наред се е развивала в емоциите и мислите му, докато циреят се пукне и «чудовището» на военния конфликт се появи в своя зловещ блясък.

Всеки носи отговорност за степента на събитията в нас, край нас и в света.

Нека се върнем на световната сцена. Цената на нефта и петрола се очаква да се покачва. Инфлацията, за която отговаря Нептун, ще расте поради спекулативната алчност на световните борсови играчи. Има риск за терористични атаки особено след 15-ти април, когато и Марс ще влезе в зодиакалния знак Риби. Време е дипломацията да изпълни своята миротворческа мисия, а не само да защитава икономическите предимства на дадени отношения.

Печалбите на интернационалните компании ще се увеличат, в основата на което стоят спекулата и разтърсващите ефекти на световната икономическа криза.

Нека съвпадът да роди нов лидер в света, който да надскочи и надрасне националния егоизъм, който от своя страна винаги води до кризи и катастрофи.

Необходима ни е вяра в доброто, което е всепобеждаващо, за да се избегнат тревогите, страховете и паниката.

Годината е подходяща за алтруистични прояви. Нека отговорните органи са внимателни при изразходване на средства в социалната сфера поради риск от неразумна разточителност.

Учителят Петър Дънов по време на Втората световна война е учил, че по-добро време от настоящето тогава не може да има, защото то е най-подходящо за духовно израстване, усъвършенстване и каляване.

И днес имаме този шанс.

Нека съзнанието ви се разшири!

Нека мислите ви се изпълнят с прекрасни идеи и стремежи!

Нека чувстват ви карат да се усмихвате!

Нека действията ви водят до радост, добри дела и Мир в душата ви!

Мирът иде!

АЗАРЕЙ, 2022

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор АЗАРЕЙ
Коментирай