В деня на пощальоните и куриерите една улица оживява

Тя се намира в Букурещ

В деня на пощальоните и куриерите една улица оживява | StandartNews.com

Източник: БТА

Изненада! За Международния ден на пощальоните и куриерите (16 февруари) eдна улица в Букурещ се превърна в сензация. “Стеля Спатарул” (Stelea Spatarul) привлече вниманието на хората заради необичайните пощенски кутии, които имат жителите на района - всяка е с рисунка. Проектът принадлежи на Лучиана Георге, визуален артист и собственик на магазин за ръчно изработени бижута, предаде БТА.

“Идеята за уникални пощенски кутии се зароди в момента, в който поисках да купя такава за себе си. Исках нещо весело, нещо, което да описва настроението на семейството ми. Купих пощенска кутия онлайн и я персонализирах по мой вкус”, споделя Лучиана Георге.

Първата пощенска кутия, която изрисува и монтира на улица “Стеля Спатарул”, е през 2016 г.

“Хората бяха възхитени от самото начало и бързо прегърнаха идеята”, спомня си Лучиана. Зад всяка рисунка на всяка кутия от общо над 15, стои по една лична история, свързана с домашния любимец на стопаните, с хобито им или със забавна случка.

“Всички знаем, че хората се привличат и свързват заради споделени страсти. Този проект, наречен “щастливата улица на пощенските кутии”, има силно социално въздействие. Това е, ако щете, като визитна картичка. Представете си, ако човек, който обича животните, мине по тази улица и види пощенска кутия, персонализирана с домашния любимец на съответните наематели. Автоматично ще си създаде първо впечатление за тях”, убедена е румънката.

За всички кутии Лучиана използва материали, които са устойчиви на атмосферни влияния. Моделира ги с полимерна глина и бои.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи