Ужасен случай с Андреа! Драма с Кубрат Пулев

Какво са си говорили двамата преди време

Ужасен случай с Андреа! Драма с Кубрат Пулев | StandartNews.com

Певицата Андреа е стресната не на шега. И е уплашена, че Кубрат Пулев ще я вкара в луднацата.

Това е споделила русокоската пред свои приятелки. И твърди, че оттогава има страхова невроза. Дружките й обаче са на кръстопът дали да й вярват или отново е измислила поредната интрига, в която основна роля има бившия й любим.

Нещата са се случили преди четири години, но с днешна дата Андреа отново напомня конфуза. Тя приела изключително тежко раздялата с боксьора. И буквално превъртяла, като разбрала, че той има нова жена, която му е родила дете. С днешна дата боксьора вече има двама наследника от същата половинка.

След което започнал терора. Андреа му звъняла денонощно и му пишела съобщения. Започнала да следи и половинката му-Розали и да я заплашва. Това накарало Кубрат да вземе нещата в свои ръце. С адвокат той се срещнал с Андреа и я накарал да подпише декларация. В която да обещае, че няма да го тормози, нито новата му жена и детето им. Ако не спре я заплашил, че ще подаде жалба в полицията и поиска да бъде въдворена в лудницата.

„Ти си психарка!Мога да те тикна в лудницата и никога да не излезеш оттам“, озъбил й се Кобрата, поне ако се вярва на казаното от Андреа.

Оттогава певицата е доста по-обрана откъм грозни епитети и нападки срещу боксьора. Но, за сметка на това, не спира с изцепките, вероятно за да привлече вниманието му, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Mexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи