Ужас! Какво се случи с Анита Мейзер

На пръв поглед страховита новина

Ужас! Какво се случи с Анита Мейзер | StandartNews.com

Скандална новина достигна до социалните мрежи, а именно, че силиконката Анита Мейзер е удушена в Америка.

Всички помним, че тя бе обвинена за смъртта на половинката си Николай, който се задуши по време на секс с нея. Бе установено, че Мейзер го е завързала със свински опашки и така го е задушила. 

Удушиха Анита Мейзер с колан, но не по време на секс, а на снимки. Това се случва в нов филм, който според българката с американски паспорт трябва да излезе след около три месеца, пише "Телеграф". 

Според публикация на самата Мейзер в социалните мрежи филмът се казва I got bullet with your name on it („Получих куршум с твоето име“). Справка засега не сочи, че такъв проект се прави в Холивуд, както твърди варненката, но това не значи, че не съществува такова нещо, пък било то и свързано с японската верига за кеч битки Bullet club.

Та на въпросния клип, който Анита пусна, тя е седнала до маса, пъчи големия си силиконов бюст, а около нея са двама мъже. Единият си разкопчава колана, тя го поглежда в дюкяна, а той подава колана на другия мъж, който го слага на шията на Анита и я удушава. Не се чува какво си говорят, защото през цялото време звучи песента на „Мотли крю“ Looks That Kill.

Сцената прилича на много евтин филм, но не е с порнохарактер, поне не и физиологически, макар на тениската на единия да пише Pervert („Перверзник“). Самата Мейзер добавя, че никога не е късно да получиш своята минута слава и сега последователите й могат да се посмеят за нейна сметка.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай