Ужас! Дженифър Лопес разкри голяма мъка

През какво паник атаки е минала заради начина си на живот

Ужас! Дженифър Лопес разкри голяма мъка | StandartNews.com

Дженифър Лопес разкри, че в миналото изложила здравето си на риск в името на кариерата си. В разговор със своите почитатели певицата сподели, че през 90-те години на миналия век, когато все още се е опитвала да наложи името в индустрията, е спяла между три и пет часа на вечер.

"По онова време, като повечето хора, намиращи се във втората половина на своето второ десетилетие, се чувствах непобедима... Постоянно работех - прекарвах цял ден в студиото и цяла вечер на снимачната площадка, дори през уикендите", разказа тя, допълвайки, че късно си е дала сметка колко натоварена е била тогава.

 Годеницата на Бен Афлек, с когото за втори път правят планове да минат под венчилото, си спомни мига, в който е разбрала, че е необходимо да промени начина си на живот, след като силен панически пристъп я парализира.

"Стоях в караваната си, подготвяйки се за поредния снимачен ден, когато стресът, преумората и безсънието ме застигнаха. Само секунди преди това се чувствах съвсем нормално, стоях и си мислех за снимките, когато изведнъж нещо се случи... Независимо колко се опитвах, не можех да помръдна. Не бях в състояние да накарам собственото си тяло да се движи. 

Изпитах ужас, който не мога да сравня с нищо друго, защото не знаех какво се случва. Не можех да си обясня какво се случва с мен", обясни тя.

"Бях толкова изплашена и объркана, че попитах доктора дали не губя разсъдъка си, дали не полудявам... Сега знам, че съм имала паническа атака, причинена от изтощение, но никога преди случилото ми се не бях чувала този термин", признава латино дивата.

Звездата от "Омъжи се за мен" обясни, че лекарят ѝ е дал много полезни съвети, променили изцяло нейното ежедневие. Той ѝ казал, че вечер трябва да спи не по-малко от седем или девет часа, да избягва прекомерната консумация на кофеин и да се опита да тренира повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай