Ужас: Дрогирани гангстери скочиха на Икебаната

Когато се случи нещо подобно бягам, просто бягам бързо, признава певецът

Ужас: Дрогирани гангстери скочиха на Икебаната | StandartNews.com

Дрогирани гангстери скочили на Икебаната на морето. За инцидента разкри самият певец. 

"Беше преди няколко месеца във Варна. Бях седнал с компютър в ръка, върших си някаква работа вечерта навън, когато бях нападнат от група момчета на по 15-16 години, според мен дрогирани. Не мисля, че ме познаха", разказа Деян Неделчев.

Той успял да избяга от нападателите си, но случаят му остава като обица на ухото. Още на следващия ден певецът се сдобива със спрей за самозащита и вече не се разделя с него.

Но се оказва, че варненските тийнейджъри не са първите, които си позволяват да проявят агресия срещу култовя изпълнител. Икебаната споделя, че много пъти през годините се е случвало да му налитат на бой непознати хора от улиците.

"Когато се случи нещо подобно бягам, просто бягам бързо. Не мога да се бия, не обичам насилието", признава Неделчев пред столичен всекидневник. Той споделя още, че поддържа добра форма с 10 километра ходене пеша и всеки ден 20 минутна гимнастика у дома.

Междувременно стана ясно, че Деян и брат му Бойко записват съвместна песен след 20-годишна пауза. Името й е "Безпокой" и е по текст на Иво Тодоров. Музиката е на Деян, а аранжиментът на Игнат Игнатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай