Уволниха шефовете на „Арена Армеец"

Уволниха шефовете на „Арена Армеец" | StandartNews.com

София. Управителят на спортната зала „Арена Армеец" Иван Драндийски и заместникът му Борислав Велков са били освободени от постовете си, предаде БГНЕС, позовавайки се на писмо, изпратено от Велков до медиите.

Те поеха управлението на залата на 1 март миналата година, сменяйки на поста Венцислав Генков.

„От днес, моя скромна милост (мениджър екип и заместник ръководител) и Иван Драндийски (ръководител) не сме част от управлението на „Арена Армеец", пояснява в писмото си Велков. Той обаче не посочва причините за освобождаването им.

„През последните две години вложихме много сърце и старание, професионално отношение да превърнем „Арената" в отлично и сигурно място за спорт и забавление и изживяването в нея да бъде празник за всеки посетител! Оставяме „Арена Армеец" София с отличен имидж, добре сработен екип и с много добри практики и идеи за управлението й, които да я превърнат в най-добрата спортна и развлекателна инфраструктура в България и на Балканите", се казва още в известието.

„Пожелаваме успех на новото ръководство, а ние поемаме по пътя на нови предизвикателства в областта на спорта и развлекателния бизнес ", завършва Велков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай