Успешен ден за водолея, напразни старания на близнаците

Денят е пълен с енергия, но за някои зодии може да се окаже излишно изразходвана

Успешен ден за водолея, напразни старания на близнаците | StandartNews.com

Овен

Добре е да се помолите, тъй като в този ден желанията ви ще бъдат чути и ако в тях не става въпрос за пари или за нещо, с което може да навредите на някого, е голяма вероятност да бъдат изпълнени. Не бива да се хвалите или да преувеличавате, защото после ще се срамувате.

Телец

В този ден бъдете много внимателни с финансовите дела! Склонни сте да прахосвате пари на вятъра за ненужни покупки. По-добре избягвайте срещите с лихвари, застрахователни агенти и банкери! Има голяма вероятност от заблуди или грабеж. В любовта поне ще ви върви.

Близнаци

Не си струва да предприемате и да започвате нищо. Старанията ви ще са напразни. Ако се заемете с нещо важно, това може да ви донесе само загуби и вреда. Не натоварвайте стомаха си! Изключете от менюто си месото и гъбите! Не се препоръчва физическото натоварване.

Рак

Има опасност да изразходите енергията си напразно. Няма да постигнете нищо, ако упорствате. Оставете хората край вас да ви помогнат! Добре ще ви се отрази разходка сред природата с любимия (любимата) или един масаж. Избягвайте задимените помещения!

Лъв

Денят е благоприятен за пътуване, за срещи на четири очи, но не се препоръчват сделки и рисковани начинания. Можете да използвате това време за образование. Внимавайте с парите, апетитът ви към придобивки и харчене е повишен!

Дева

Не съдете хората, за да не бъдете и вие съдени! Не говорете лоши неща за никого, защо сега магическата сила на думите сега е в своя пик, а ако пожелаеш на някого зло, то се връща при вас самите! Възможни са здравословни проблеми. Уязвими са стомахът и дебелото черво.

Везни

Намалете темпото и се съобразете с настроението на околните! Може да чувствате известна принуда в действията си, което да породи раздразнителност. Не си го изкарвайте обаче на вашите близки! Каквито и проблеми да са се стоварили на раменете ви, може заедно да се справите.

Скорпион

Внимавайте какво обещавате! Не предприемайте ангажименти под влияние на доброто си настроение! Бъдете реалисти! Ако някой е в беда, не се колебайте дали да му помогнете! Не пестете време и пари за хората, които обичате! Сега е време да ги радвате и да се радвате!

Стрелец

Не си губете времето в излишни обяснения! Разсеяни сте ужасно и затова по-добре не се захващайте с неща, които изискват концентрация и повече старания! На някои от дамите в този ден се засилва способността четат мисли и дори да предсказват събития.

Козирог

Възможни са завишени очаквания, които да донесат и разочарования. Добре си планувайте нещата и ги вършете стъпка по стъпка! Ако не изпадате в излишни емоционални драми, ще свършите много работа. Не давайте и не вземайте пари назаем!

Водолей

За вас денят може да е успешен по отношение на образование и неща, с които обичате да се занимавате. В този ден е по-добре да не се захващате с дейности, които ви натоварват. Забавлявайте се с приятели, но не прекалявайте с алкохола!

Риби

Това е ден, в който може да научите нещо ново, да обогатите душата си с нови впечатления, а ума – с полезни знания. Използвайте деня за четене на книги, за срещи с мъдри хора, които може да ви предадат своя опит! Внимавайте с храната, възможни са натравяния!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай