Уилям му завидя! Как Хари закопа брат си

Напрежението между братята не стихва

Уилям му завидя! Как Хари закопа брат си | StandartNews.com

В последните седмици на принц Уилям му е доста натоварено. Освен да се грижи за съпругата си след претърпяната коремна операция, той поема и голяма част от кралските ангажименти, тъй като и крал Чарлз отмени появите си, за да се лекува от рак на простатата. Не му стига всичко това, а в картинката отново е и принц Хари, макар и от хиляди километри разстояние.

По време на посещението си на Острова херцогът на Съсекс така и не се срещна с по-големия си брат, което е ясен знак, че помирението помежду им няма да се случи заради болестта на баща им. А броени часове след като си тръгна от Лондон, принц Хари отпътува за Канада за поредното събитие, свързано с организираните от него Invistus Games, които ще се проведат именно там догодина.

Безспорно това е най-успешната инициатива на отцепника от кралския двор. Той я стартира през 2014 г., когато бе пълноправен член на кралското семейство. И докато някои предполагаха, че след Мегзит игрите ще претърпят провал, се оказа точно обратното - участниците негодуваха срещу двореца и липсата на подкрепа от тяхна страна. А принц Хари ликуваше на първия ред на всяко спортно събитие заедно със съпругата си.

Оказва се, този неочакван за някои успех се е превърнал в трън в очите на принц Уилям. Самият той също е ангажиран с не една и две инициативи като най-популярната са наградите Earthshot за принос към опазването на околната среда. Но тяхната популярност е доста далеч от тази на игрите за военни ветерани, които привличат все повече внимание.

Според кралския експерт Робърт Джонсън, цитиран от ABC News, и самият принц Уилям е останал изненадан какъв успех е постигнал брат му, колко много средства е вложил в своята инициатива, както и от колко много правителства е получил подкрепа. И със сигурност тази изненада е примесена с известни количества завист, защото принцът на Уелс не може да се похвали с подобно лично постижение, пише lifestyle.bg.

Очевидно въпреки целия негатизивъм, който се изля върху принц Хари, той съумява да се задържи главата си високо вдигната, защото измежду всички провали продължава да бъде успешен в най-важното си начинание и явно това му е достатъчно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи