Сряда,

Уил Смит влиза в болница. Какво става с главата му?

От: Рачо Рачев, сн. Лос Анджелис Таймс -
6720
Уил Смит влиза в болница. Какво става с главата му?
A
A
A

Уил Смит ще получи помощ за справяне със стреса след инцидента, който се случи миналия месец на церемонията по връчването на "Оскарите", съобщава британският "Гардиън", като цитира изявление на холивудски източник.

53-годишният актьор, който явно иска незабавно да забрави за инцидента, е помолил за помощ експерти в рехабилитационна клиника за известни личности, които да му помогнат да се справи с проблемите, свързани със стреса. Същият източник твърди, че това е опит да се вземе в ръце, за да спаси в момента несигурната си кариера и репутация.

„Въздействието на обратната реакция удари силно Уил, така че той ще получи помощ, за да се справи със стреса. Това несъмнено е битката на неговата кариера", твърди източникът.

Това е луксозно убежище, използвано от богатите и известните, и той ще може да размишлява как да продължи напред, съобщава "Сън".

След като Смит удари комика Крис Рок на "Оскарите", той се превърна в гореща тема в медиите и социалните мрежи, които бяха наводнени с мемета за него. Лицето му присъства дори в салоните за татуировки, защото очевидно някои хора не искат да забравят този момент. Няколко собственици на такива салони казаха, че има голям интерес към татуировки с шамара на "Оскарите".


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com