Тя дава сила на кмета на Киев. Коя е Наталия Кличко

Подобно на известния си съпруг, Наталия също е фен на спорта

Тя дава сила на кмета на Киев. Коя е Наталия Кличко | StandartNews.com

В момента цял Киев разчита на Виталий Кличко. По-големият брат на Владимир Кличко е като скала за сънародниците си. Една от най-големите легенди в историята на бокса участва дейно в отбраната на града срещу руската военна агресия.

При последното си публично изявление Виталий с плашещо спокойствие призна, че предишната нощ украинците са убили шестима руснаци. Той говори пред CNN за предприетата операция да се търсят руски военни в града.

Добре знаем обаче, че зад всеки силен мъж, стои смела жена. Такава е и Наталия Егорова Кличко, която освен всичко друго е и безумно красива.

Наталия е родена на 26 февруари 1974 година и в момента е на 48 години.

Мнозина знаят професионалния път на съпруга й - трикратен световен шампион в тежка категория и първият с докторска степен, която му печели прякора „Dr. Ironfist” (бел. Ред. Д-р Железен юмрук). След като се оттегли от бокса, Виталий стана кмет на Киев в Украйна и заема длъжността от 2014 година.

Но коя е Наталия Кличко? Определено може да се каже, че тя е всестранно развита личност - певица, автор на песни, майка на 3 деца, а има и редица други професии зад гърба си. Омъжена е за Виталий повече от 20 години - от 1996 година, разказва историята й iwoman.bg.

Подобно на известния си съпруг, Наталия също е фен на спорта. Занимавала се е с лека атлетика, но най-много успехи печели като тенисистка. Разбира се, паралелно с това е била и модел.

Има издадени доста песни и албуми. От 2010 година Наталия работи в Консултативния комитет на Германската благотворителна фондация и Phytokids. Освен това, има и собствено студио за йога, наречено Luna Sound of Silence.

Украинското семейство има 3 деца - двама сина, Егор-Даниел и Максим, и дъщеря Елизавета-Виктория. Смята се, че богатството на Наталия Кличко е между 4 и 5 милиона долара, а на Виталий – около 80 милиона. Тя е натрупала своето състояние като инфлуенсър в социалните медии, учител по йога, актриса и бизнесдама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай