Тв водещ показва щерка си на части

Тв водещ показва щерка си на части | StandartNews.com

Звездни бебета зарадваха тази седмица тв водещи и депутати. Сашо Кадиев от bTV кръсти първородната си дъщеря на майка си Катерина и разтопи бабата на малката принцеса от щастие. Навръх Благовещение пък депутатът реформатор Гроздан Караджов получи най-благата вест - да бъде баща на близнаци.

Сашо Кадиев снима крачетата и ръчичките на малката Катерина

Вижте едни сладки ръчички, а това пък са крачетата на Катерина. С тези думи и преливащ от щастие известният водещ на bTV САшо Кадиев показа първи снимки на дъщеря си Катерина. Той стана горд баща на 19 март, когато приятелката му Таня го дари с прекрасно момиченце. След раждането Кадиев си взе няколко дни отпуск, за да може да се наслади на бебето и приятелката си. След това обаче се завърна на екран и с гордост показа фотосите на малката принцеса. "Честито, Сашо, и на добър път. Да се обичате много, да се грижиш за твоите момичета както неведнъж ти казах", му пожела неговата екранна партньорка Деси Стоянова. Тя му подари торта от памперси и изтъкна, че гости на предаването също са донесли други подаръци за бебето. "Танчето е много добре. Тя е много загрижена, притеснява се, кърмата полека върви", обясни той за състоянието на своята приятелка след раждането. "Вълнението е огромно. От първите мигове още започнах да чувствам, че вече нещата се усложниха и смисълът е друг", каза още Сашо. И призна, че иска още деца - момче.

Само с няколко дни разлика горд баща стана и Иван Христов (известен от телевизионното дуо Иван и Андрей). Тв водещата Ирина Тенчева го дари с момче - Самуил. "Любов от пръв поглед съществува. Днес отново се влюбих. Добре дошъл на нашето четвърто дете САМУИЛ, написа водещата в социалните мрежи. И продължи с хвалбите: Най-уникалният екип, който направи раждането ми празник, е екипът на д-р Румен Велев, водещата раждането акушер Албена Тошева, акушер Ева Димитрова, анестезиолога д-р Мандаджиева и страхотните неонатолози!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай