Тв рокада! Красавица от Нова се намества в "Преди обед"

Коя е тя

Тв рокада! Красавица от Нова се намества в "Преди обед" | StandartNews.com

Освен, че се очаква нов водещ, в „Преди обед” от есента най-вероятно ще има и поне една нова водеща, научи „Уикенд”. Това е актрисата и певица Лили Гелева, която миналата седмица седна в стола на тогавашната отпускарка Деси Стоянова. От есента блондинката, която наскоро роди син на колегата си Христо Петков, най-вероятно ще води рубрика за екология в шоуто на Би Ти Ви.

След като в „Преди обед” изпробваха петима кандидати за наследници на подалия оставка Сашо Кадиев, дойде ред и на новите лица, които се очакват в предаването от есента. Миналата седмица Деси Стоянова беше в отпуска, а в петте дни, в които я нямаше, синът на Катето Евро работеше с пет колежки, които временно изпълняваха длъжността водеща на предаването. Поне една от тях от септември най-вероятно ще се появява регулярно в шоуто, твърдят източници на „Уикенд”. Това е актрисата-еколог Лили Гелева, която беше водеща в четвъртък. Тя няма да измести титулярката Деси Стоянова, но ще има постоянно присъствие като лице на рубрика, дочу „Уикенд”.

Лили Гелева се прочу сред масовата публика преди време с ролята на доктор Мишева в сериала на Нова тв „Откраднат живот”. Тя има и няколко хита като певица, както и доста успешно участие в шоуто на Нова „Черешката на тортата”. Там хората я запомниха като веганка, която готви добре и месо заради своите приятели. След това започна да пуска рецептите си в интернет и с това натрупа много фенове. Тя е от артистите, които са твърди защитници на околната среда и увличан последователи основно чрез личния си пример. През социалните мрежи Гелева призовава хората към разделно събиране на отпадъци, рециклиране, купуване на дрехи втора употреба и минимализъм във всяко отношение. Към днешна дата актрисата има над 35 000 последователи в Инстаграм, натрупани без провокативни снимки, скандали или участия в телевизионни риалитита, което за България е огромно постижение. Затова продуцентът Жоро Тошев бил решил да я покани в екипа на предаването си, за да води рубрика, свързана с опазването на околната среда, твърдят запознати. Тази тема е една от най-често дискутираните в „Преди обед”, важна е за Би Ти Ви, която от години се опитва да изчисти България, но до момента в шоуто не е имало специална рубрика, свързана с нея. Планира се да я включат в програмата от есента.

Самата Лили сподели след участието си в „Преди обед”: „За мен да правя неща, които никога не съм правила, е изключително необходимо упражнение, което ми помага периодично да подлагам на съмнение всичко, което си мисля, че съм. Нищо, че е много трудно, важно е. Благодаря на целия екип на „Преди обед” за супер вълнуващото прекарване като ко-водещ, Александър Кадиев, с теб ми беше най-приятният два часа и половина ефир в живота”.

Два дни по-късно актрисата участва в акция за почистване на реки и зарибяването им с балканска пъстърва. С нея е бил синът й Вито, който още не е навършил годинка. Момчето се оказало най-малкият доброволец, участвал в подобна акция досега. То е плод на любовта на Лили с актьора Христо Петков. Те са двойка от години. Разказвали са, че заедно обработват двора на бабата на Христо в ловешкото село Лесидрен, където между ангажиментите си в театъра и на снимачната площадка са успявали да отгледат чудни реколти от домати, чушки и други селскостопански култури.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай