Цял Пловдив в краката на Валерия. Уникални снимки

Моделката бе на концерта на любимия си

Цял Пловдив в краката на Валерия. Уникални снимки | StandartNews.com

Снимки: снимки от Наташа Манева, "Марица"

Избраницата на "Ергенът" Евгени Генчев - Валерия прекара почти цял ден в центъра на Пловдив. Причината - концертът на нейния любим на Античния театър, предаде "Марица".Валерия от

Красавицата се появи на мястото на шоуто към 16 часа, облечена зашеметяващо - в официална къса черна рокля с ефектни ръкави и обувки в тон на високи токчета. Въпреки че й се наложи да катери стръмните стълби на Античния театър и да изпита известно неудобство, Валерия доказа, че от любовта по-силно чувство няма и се бе постарала да изглежда перфектно. 

Часовете, прекарани в Пловдив, никак не бяха скучни за изящната моделка. Тя присъства на фенската среща с Евгени Генчев, която се проведе 3 часа преди концерта. Почитатели на виртуозния пианист, които си бяха закупили ВИП билети, имаха възможността да разговарят с него на всякакви теми, да присъстват на репетицията за спектакъла му, също да се снимат с него и да получат автограф. 

Малко след 18 часа Валерия, в компанията на още три красавици от предаването "Ергенът" - Пам, Райя и Боряна, застанаха пред фонтана с пеликаните на Главната. Не бяха нужни повече от 5 секунди на грациите, за да привлекат вниманието на пловдивчани. Пред тях се струпаха десетки, които се надпреварваха за снимка с любимките си от тв екрана. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай