Цвети се похвали, че си е поръчала ламборгини за 1 милион

Преди седмица се заговори, че най-скъпата къща в България е собственост на съпруга ѝ Ваньо Алексиев

Цвети се похвали, че си е поръчала ламборгини за 1 милион | StandartNews.com

Българка се похвали в социалните мрежи, че си е поръчала Lamborghini Revuelto, който в зависимост от екстрите струва от 500 до 700 хиляди евро. Цвети Василева, приятелка на бизнесмена Ваньо Алексиев, пусна в YouTube 20-минутен филм как си запазва италианския суперавтомобил в Париж, пише trafficnews.bg.

Цвети управялва и най-скъпата кола с българска регистрация - Bugatti Chiron Super Sport, който струва над 7 милиона лева.

Хибридното Lamborghini Revuelto, което е разпродадено за две години напред, има мощност 1015 конски сили под капака.

Lamborghini Revuelto е първият плъгин хибрид на италианската марка. Той е оборудван с атмосферен 6,5-литров бензинов V12 двигател от Aventador, както и три електрически мотора, които дават общо 1015 конски сили.

С напълно заредена батерия Revuelto ускорява до сто за 2,5 секунди, а до 200 км/ч за седем. Максималната скорост е 350 км/ч.

Суперхибридът се предлага стандартно с въглеродно-керамични спирачки с 10-бутални моноблокови апарати отпред, задвижваща задна ос и активно крило. Има 13 режима на шофиране, от градския Citta, който ограничава мощността до 180 конски сили, до състезателния Corsa, който разкрива пълния потенциал на хибридното задвижване. За първи път в историята на Lamborghini има и комплекс от електронни асистенти.

Припомняме, че преди седмица се заговори, че най-скъпата къща в България е собственост на съпруга ѝ Ваньо Алексиев. Имението на 3 етажа в Бистрица е с огромен двор и с басейн, и се продава за невероятната сума 10,5 млн. евро. Снежнобялата къща е построена преди 3 години и според съседи по парцел се притежава от собственика на “Биомет”. Той и съпругата му често пускат в социалните мрежи снимки на фона на имота. От коментарите на техни приятели се разбира, че мебелите са правени по поръчка във Франция и Италия и че шестте огромни полилея, които висят от тавана във всекидневната, която е на три нива, струват общо към 1 милион евро. А къщата се продава заедно с обзавеждането, което е поръчково и не може да се използва в друг имот.

Алексиев наскоро се похвали и че си е купил “Бугати Широн” за 4 млн. евро.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай