Цитиридис се завръща, ето кога

"Нещо смешно всеки ден" е мотото на новия сезон

Цитиридис се завръща, ето кога | StandartNews.com

Супер свежо, оригинално и все така забавно „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се завръща в ефира на bTV този понеделник, 5 септември, точно в 22:30 часа. Очарователният Николас, бендът и целият екип на предаването са готови с нова порция първокласен хумор и вече нямат търпение да зарадват зрителите с „нещо смешно всеки ден“, каквото е мотото на новия сезон. И тази есен късното шоу ще продължава да забавлява и онлайн феновете си с нови страхотни дигитални епизоди на „По-късното шоу на Николас Цитиридис“, които ще са достъпни за всички веднага след ефир в you tube канала на шоуто и на bTVPlus.bg.

Още със старта на новия сезон в понеделник шоуто ще постави „точка“ на лятото с оригинална и повече от смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на Николаос не с какво да е, а с “машина на времето“. В бъдещето, водещият ще открие, че „тъпите смешки“ са абсолютно забранени, но разбира се той ще оправи това.

„В крак с времето“ и без да пропуска комичния елемент „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще стартира кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камерата и какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали за това.

През лятото, за първи път в историята си, шоуто представи интерактивна изложба с весели фотографии подбрани от всичките му сезони досега. Изложбата включваше 26 уникални снимки с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Николаос и направи елегантен преход и с усмивка към новия му сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай