Цитиридис кърти плочки и разнася чували

Водещият работи, откакто е на 16

Цитиридис кърти плочки и разнася чували | StandartNews.com

Николаос Цитиридис напуска Атина като дете и оттогава живее в София. Той няма роднини, които да го свързват с гръцката столица, защото не познава баща си, който е местен. Разкрива, че е бил отгледан от майка си и нейните родители и е щастлив от този факт. 

"Баща ми няма този късмет, да има син като мен, но е успял да направи каквото трябва, за да мога да бъда тук и сега. Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би заради това не чувствам липсата на бащинска, мъжка фигура в живота, защото майка ми е свършила цялата работа. Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания. Защо, бе? Вижте колко съм добре, какво правя. Майка ми ми е дала абсолютно всичко, от което съм имал нужда", споделя водещият в онлайн интервю. 

Нико разкрива, че е започнал да работи на 16, за да помага на майка си. Къртил е плочки, разнасял е чували със строителни материали, само и само да изкара пари. Бил е и аниматор на деца. Веднъж извадил истински късмет. Когато качвал паркета до дома на една жена, тя му платила двойно, след като разбрала, че той събира пари за почивка. На 17 започва да води предаване по вече несъществуващото онлайн радио Офнюз. По време на стажа си като репортер обаче не му плащат с месеци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай