Цеца дава старт на поредица от звездни вечери в Мега Мегами

All stars weekend - 4 дни, 4 различни ентъртеймънт програми ще развълнуват гостите на емблематичния клуб в хотел Marinela Sofia

Цеца дава старт на поредица от звездни вечери в Мега Мегами | StandartNews.com

Балкански ритми, зрелищни състезания и любими български изпълнители са съставките на All stars weekend, с който Мега Мегами ще бъде отново епицентър на забавлението в София. Четири дни, четири различни ентъртеймънт програми ще развълнуват гостите на емблематичния клуб в хотел Marinela Sofia. 

Началото ще бъде наистина трепетно, тъй като е поверено на една от най-големите балкански звезди - Цеца. Тя ще зарадва българските си почитатели на 10.02.2022. Адреналинът ще остане висок и на следващата вечер, която е посветена на зрелищните боеве. От 20:00 часа MAX FIGHT ще остави без дъх почитателите на силните усещания. Градусът ще вдигнат млади надежди в спорта, които ще подгреят професионалистите от 18.00 ч., а гост-изпълнител в афтър партито ще е Емануела. Кралят на попфолка Азис ще екзалтира публиката си в третия ден от уикенда на звездите. В деня на виното и любовта изпълненията на Галена и Меди ще бъдат емоционалният подарък за всички празнуващи. И ако за любовта няма определено време, то поне мястото е ясно - Мега Мегами клуб. 

Телефон за информация и резервации:

☎️0879 333 999

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай