Церемония в СЕМ за новите членове

Церемония в СЕМ за новите членове | StandartNews.com

Розита Еленова, София Владимирова и Бетина Жотева - новите членове на Съвета за електронни медии, вече са на работни си места в регулатора. На кратка церемония те поеха постовете си от досегашните членове на СЕМ, информира БНР.

В отсъствието на Георги Лозанов, но в присъствието на Ана Хаджиева и Анюта Асенова, новите членове на СЕМ влязоха по обяд в регулатора.

"Аз искам да ви кажа добре заварили. Ние с вас се познаваме и аз няма какво да ви се представям допълнително", заяви София Владимирова, която до преди три години бе член на медийния орган.

"Пишат, че съм външна за системата, но аз не мисля така, но ако и за вас стана вътрешна, ще бъде добре", заяви пък Розита Еленова, чиято кандидатура по-рано днес бе гласувана в парламента.

"Това нещо, което сега се случва съм си го представяла поне 30 пъти по различни начини и разбира се никога не е така, както човек си го представя. Благодаря ви за усмивките, радвам се, че ви виждам, няма да се притеснявате от работата, с който и да е от нас. Всичките сме екипни играчи и сме дошли тук с добро", заяви Бетина Жотева, за която президентът издаде указ на осми май 2015 година.

"Вчера ви говорих с момичета за едно, екипът дали е едно цяло или е от отделни личности. Аз сега се радвам и ви благодаря много. Вие специално откроихте това, защото екипът наистина, независимо колко сте богати на душевност, на професионализъм, на компетентност, на обаяние, на личности сме поставени в един екип. Не може да бъде екип, ако тези личности са сами със себе си", заяви Мария Стоянова, която представи новите пред администрация на СЕМ.

Сега вече регулаторът ще работи в пълен състав. Първата му задача е избор на генерални директори на обществените медии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай