Целият свят коментира три думи на крал Чарлз към Камила

Експерти разкриват за какво е разговаряла кралската двойка

Целият свят коментира три думи на крал Чарлз към Камила | StandartNews.com

Експерти разкриват за какво е разговаряла кралската двойка крал Чарлз и Камила, на балкона на Бъкингамския дворец по време на военния парад наскоро. И това, което си казват, е обезпокоително.

На традиционния парад Trooping the Colour, монарсите бяха снимани многократно. А последващ анализ на кадрите показва за какво са си говорили.

Според специалист по четене на устни крал Чарлз е бил доста дързък към кралицата с фраза, съставена от точно 3 думи, пише ladyzone.bg.

Камила е давала инструкции към хората около нея, като това не е първият случай, в който кралицата-консорт е заподозряна, че контролира своите роднини.

Някои от експертите твърдят, че Камила е сложила ръка на рамото на Чарлз и го е дръпнала леко назад. Във връзка с това предположение, Джеръми Фрийман, специалист по разчитане на устни, анализира видеоматериала и твърди, че кралицата-консорт наистина е дала на краля някаква "заповед".

Според него Камила е казала на Чарлз: "Не си тръгвай, знаеш, че не мога да ходя сама". На което се твърди, че монархът е отговорил: "О, Боже мой!".

Диалогът между тях беше използван за основа на множество смешни клипчета, които се завъртяха в мрежата, с напълно различни фрази, които обаче пасват идеално на изражението на лицето на Уиндзорите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай