Целият събор на Рожен говори за двама млади. Изненадата

Вместо да даде награда, Деница каза ДА

Целият събор на Рожен говори за двама млади. Изненадата | StandartNews.com

Целият събор на Рожен говори за 26-годишният Никола Димитров, който предложи брак на своята любима Деница Чернева от най-голямата сцена на поляните. 23-годишната избраница не се подвоуми и гръмко каза „Да”. Предложението бе направено пред десетки хиляди гости на събора, които също бяха приятно изненадани и разчувствани от жеста на Никола.

Деница бе „примамена” да се качи на сцената, където Никола играеше с групата си танцът „буеник”, под предлог, че трябва да им връчи диплома.

„Толкова е неочаквано, толкова съм развълнувана и толкова много обичам това момче. Аз просто трябваше да им връча дипломата, не съм очаквала подобно нещо”, каза бъдещата съпруга.

 „За мен това е много специално място. За първа година излизам с моята група на сцена да играем. И сметнах, че обстановката, поводът, е най-добрият да поискам ръката ѝ”, допълни Никола.

След предложението младите бяха поздравени с емблематичната родопска песен  „Ела се вие превива, мома се с рода прощава”, предаде бТВ.

Деница и Никола са от Ямбол. Заедно са от 6 месеца, но и за двата това време е достатъчно и вече са разбрали, че са един за друг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай