Царска ваканция подари Ники Дойнов на семейството си СНИМКИ

Нае вила в Гърция

Царска ваканция подари Ники Дойнов на семейството си СНИМКИ | StandartNews.com

Царска ваканция подари новинарят Николай Дойнов на семейството си. Журналистът заведе жена си Петя и сина им Марко на почивка на остров Скиатос, където отседнали в 5-звездния комплекс „Еливи“. Справка с ценоразписа на ризорта показва, че цените за нощ достигат до 2500 лева.

Най-скъпи са вилите с частен басейн отпред. По-евтините, които не разполагат с подобна екстра, но отново впечатляват с лъскав интериор, пък се отдават под наем срещу 1000 или 1200 лева на вечер за двама възрастни с едно дете. Островът се намира на 600 км от София и е сред перлите на Егейско море, пише „Ретро”.

Семейство Дойнови го избрали, защото не е пренаселен от български туристи и това им позволило да почиват на спокойствие, без да привличат излишно внимание към себе си. Жената на новинаря сподели снимки отприказната им ваканция в южната ни съседка.

Петя дълго време работеше като брокер на недвижими имоти в известна столична кантора, но от края на миналата година смени амплоато. Тя бе назначена в една от най-големите компании, които се занимават с допълнителното пенсионно осигуряване, известно сред народа като „втора пенсия“. Позицията ѝ е на агент по продажбите, което означава, че е задължена да набира нови клиенти на фирмата, а от всеки сключен договор печелела проценти. По-солидните финансови постъпления в семейния им бюджет обаче идвали от Ники. Всеизвестно е, че той е сред най-добре платените журналисти, а според медийни публикации заплатата му в Нова телевизия възлизала на 19 хиляди лева на месец. Въпреки това атрактивната брюнетка Петя предпочитала да не бъде в сянката на мъжа си и да харчи парите му по салони за красота и бутици и затова държала да работи.

51-годишният телевизионер се ожени за Петя през лятото на 2021 г., макар двамата да бяха станали родители на син Марко 4 години преди сватбата. Тържеството им се състоя в частна луксозна винарна край Ивайловград. Преди това пък сключиха църковен брак в храма „Преображение Господне“. На сватбата им присъстваха 80 души, сред които Ани Салич и Юксел Кадриев.

За щастливия повод един от най-богатите тв водещи у нас подари на жена си нов дом. Цялото семейство живее в баровски апартамент, обзаведен по поръчка, намиращ се в елитна новопостроена кооперация в столичния кв. „Изток“. След като си подсигурили жилище, те предпочитали да харчат бюджета си за пътешествия. Поне няколко пъти в годината Дойнови пътуват в чужбина. В края на май и началото на юни бяха на екскурзия до италианския остров Сицилия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай