Трус в "Съдебен спор" след Нана

Как се справя новата водеща

Трус в "Съдебен спор" след Нана | StandartNews.com

Ромина Тасевска замени Нана Гладуиш в "Съдебен спор", но дебютът й не оправда очакванията.

В първото си предаване като водеща тя изглеждаше като в небрано лозе и разчиташе само на това, което главният редактор Жоро Игнатов й подаваше в слушалката.

Според слуховете той изобщо не останал доволен от работата на футболната съпруга. Очаквал от нея повече инициатива, но тя не смеела да каже нищо извън сценария.

Във форумите вече правят на кайма новата водеща, пише "Марица". Най-унизителното, което мнозина измислиха за нея, е, че е Нана от „Алиекспрес“, т.е. фалшива Нана, която не става за тази работа.

Вярно е, че по прическа Ромина и Нана си приличат. Новата е симпатична и млада, но явно й липсва усет да води толкова сериозно предаване.

Македонската съпруга има опит в телевизията. Тя дойде в „Съдебен спор“ директно от „На кафе“. При Гала обаче е далеч по-лесно, само се подпираш на стола и говориш общи приказки. Нищо общо с новото й поприще, където трябва да взима отношение към сложни житейски казуси.

Припомняме, че Нана Гладуиш напусна „Съдебен спор“ след 13 години вярна служба заради съпруга си милионер. Той премести бизнеса си в САЩ и семейството му го придружи зад Океана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Трезвомислещ
преди 2 месеца

Тая футболна съпруга освен да се фръцка и да повтаря "как е било в Тайланд" за друго не става. Не че е блестяла с нищо друго, същата скръб както останалите панелАсти!

Откажи
Дедо Клатикурко
преди 2 месеца

Абе става и за дупенье (по северомакедонски) от дъртаците.

Откажи