Трус в bTV след Кадиев, зрителите подскочиха

Как се справя заместникът му

Трус в bTV след Кадиев, зрителите подскочиха | StandartNews.com

Месеци наред зрителите на "Преди обед" сериозно критикуваха Сашо Кадиев заради поведението му и редовните му изцепки в ефир, но ще се окаже, че сега май им липсва. Причината е, че са силно разочаровани от заместника му - актьорът Петър Дочев, който явно все още е прекалено видимо стресиран от ситуацията.

Пот се стича като река по челото на 31-годишния нов водещ в "Преди обед", на мнение на зрителите, които не спират да се шегуват на негов гръб в социалните мрежи. Дочев, по тяхно мнение, спокойно може да бъде конкуренция на Веселин Маринов, за когото мнозина казват, че се поти като снежен човек на слънце.

За това, че не се чувства удобно в новата си роля, говори не само обилното потене и невъзможността да отрони две думи, което Деси Стоянова се опита да замаже с непрестанно говорене, а и фактът, че се изпусна да попита в ефир кога започват рекламите.

Зрителите на предаването са категорични, че Кадиев липсва много и никой няма да е в състояние да го замени пълноценно. По-критичните дори отбелязват, че сега предаването простее до такава степен, че ще им се наложи да гледат Гала. Мнозина използваха страниците в социалните мрежи, както и официалната страница на предаването, за да призоват Кадиев да се върне, пише "Уикенд". 

Те даже написаха "Сашо, върни се!". Въпреки множеството недоволни има и такива, които пожелават успех на наследника на Кадиев и са убедени, че с времето ще се отпусне и ще задобрее. Петър Дочев дори призна лично, че е глътнал 2-3 бастуна, които трябва да изплюе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай