Троян - Кърнаре още е затворен

Троян - Кърнаре още е затворен | StandartNews.com

Троян. Остава затворен за движение за всички моторни средства проходът Троян - Кърнаре, съобщават от полицията в Пловдив. Временно ограничение на движението има по пътя Белица-Загражден-Давидково в участъка от Държавно ловно стопанство "Кормисош", след село Белица до границата с област Смолян.

Затворен остава участъкът Пловдив-Ситово-Лилково в началото на село Храбрино. Забранява се движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 т в двете посоки на село Храбрино. За лекотоварните автомобили движението се отбива по обходен път.

Опасност от падащи камъни има по пътя София-Карлово-Бургас, Троян-Кърнаре, по пътя Асеновград-Смолян, Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец и Смолян-Кричим-Стамболийски. В Пловдив движението се извършва с нормална интензивност в неделната сутрин. Продължават ремонтите по редица пътни участъци на територията на града.

До 3 ноември ще остане затворен бул. "Македония", в участъка от ул. "Даме Груев" до бул. "Никола Вапцаров". Все още не може да се преминава и по северното платно на бул. ''Пещерско шосе'', в участъка от ул."Царевец" до ул."Явор". Пътищата в града и региона са сухи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай