Три момичета са ранени при катастрофа на "Тракия"

Три момичета са ранени при катастрофа на "Тракия" | StandartNews.com

Три млади момичета – на 20, 21 и 22 г., са пострадали при катастрофа с автомобил "Форд Фиеста" на автомагистрала „Тракия" в късния след обяд в четвъртък, съобщиха днес от полицията.

На 208-ми км, близо до детелината за Стара Загора, младата дама зад волана, на 20-години от Бургас, изгубила контрол над управлението. Колата излиза извън платното на аутобана, преминава през подхода към южното полуплатно и спира до южната оградна мрежа. От това салтомортале най-тежко е прострадала една от девойките в колата. Тя е приета в старозагорската университетска болница «Киркович» с тежка черепно-мозъчна травма и множество други наранявания и според лекарите има реална опасност за живота и. Шофьорката и другата пътничка са получили мозъчни сътресения и също са в болницата, но животът им е вън от опасност.

Извършен е оглед на местопроизшествието, а в областната дирекция на МВР е образувано е досъдебно производство. Несъобразена с опита на водачката и конкретната ситуация скорост е най-вероятната причина за тежкия инцидент

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай