Треска за Цеца

Треска за Цеца | StandartNews.com

Випове грабят билети за ложата

Треска за Цеца  За билети се редели бизнесмени, известни изпълнители, служители от посолства и дори видни наши политици и държавни служители. За най-мащабния концерт на Цеца, правен някога извън пределите на Сърбия, най-предпочитани са именно ложите. Много популярни личности от съседни държави също купуват трескаво пасове за там.

Звездата на балканската музика ще пристигне в България заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - "Джамбо Агусеви оркестър".
Билети за концерта все още има на цени от 20 до 55 лева, но са не повече от неколкостотин, твърдят организаторите.

Лео отказа да е Стив Джобс

Леонардо ди Каприо отказал да изиграе Стив Джобс, основателя на компанията "Епъл" във филма на режисьора Дани Бойл. Очакваше се Ди Каприо да поеме ролята, след като приключат снимките на филма "Възвръщенецът" на мексиканския режисьор Алехандро Гонсалес Иняриту, но се оказа, че след участието си в тази лента актьорът е решил да направи пауза в кариерата си. При това положение евентуалните кандидати да изиграят Стив Джобс са Крисчън Бейл, Мат Деймън, Бен Афлек и Брадли Купър. За основа на сценария на бъдещия филм е взета книгата на Уолтър Айзъксън, правата върху която компанията "Сони пикчърс" купи още през 2011 г. Сценарият е дело на лауреата на "Оскар" Арън Соркин.

Джони иска пак Ванеса

Джони Деп е на път да се върне при бившата си любима Ванеса Паради, гласят най-пресните клюки. Според запознати на Джони му дошло до гуша от младата Амбър и иска отново да заживее с дългогодишната си половинка, от която има и 2 деца.
От няколко месеца насам актьорът и френската певица непрестанно се чували и дори си уговаряли срещи за романтични вечери.
Приятелки на Ванеса издават, че тя има огромна надежда, че нещата с Джони ще се оправят и той ще реши да се върне при семейството си.
"Той вече не е толкова щастлив и влюбен в Амбър", издава негов близък.
До момента обаче Джони категорично отказва да коментира отношенията с годеницата си.

Чарли нападна зъболекар

Чарли Шийн, неуморният холивудски хулиган, беше обвинен в нападение със смъртоносно оръжие. Темпераментният актьор опрял нож в гърлото на личния си зъболекар, който веднага се оплакал в полицията.
Според показанията на денталния лекар Чарли е бил много силно надрусан с кокаин, а заради упойката състоянието му се влошило още повече.
Очаква се съвсем скоро Шийн да се яви в съда, където да се прецени вината му.

Аштън и Мила кръстиха дъщеря си с мъжко име

Аштън Кътчър и Мила Кунис са кръстили дъщеря си с доста странното име Уайът Изабел Кътчър. Идеята дошла от легендарния шериф Уайът Ърп, който в "Тумбстоун" беше изигран от Кърт Ръсел.

Актьорът не изневери на шегаджийския си характер и публикува в социалната мрежа първата снимка на дъщеря си, но заедно с още 5 кадъра на новородени. Гордият татко заяви, че дъщеря му е "суперсладка". Той написа в своя уебсайт Aplus: "Мила и аз бихме искали да ви представим Уайът Изабел Кътчър. Животът ни е изпълнен с чудна любов, смях, здраве, щастие и любопитство. Можете ли да познаете кое е нашето бебе, а има ли и някакво значение? Всички бебета са сладки!". Малко по-късно Кътчър е публикувал в своята Фейсбук страница още снимки на бебета с думите: "Ето ви няколко снимки, като една от тях е на моето бебе. Моля ви спрете да кръжите с хеликоптери над нашата къща, защото бебето няма да може да заспи!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай